2821
2789
عنوان

یه سوال

180 بازدید | 14 پست
خانوما قورمه سبزی برای سحر ادمو تشنه میکنه ؟ شوهرم روزه میگیره یعنی واقعا موندم دیگه چی درست کنم واسش تا حالا لوبیا پلو عدس پلو مرغ ماکارونی درست کردم ولی دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه شما چی درست میکنید
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای من ی بار چلوکباب مفصل خوردم موقع سحری اصلا تا افطار گشنم نشد انقد ک نگهم داشت
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
اخه میدونید مشکلم چیه اقا گوشت نمیخورن . مرغم با اکراه میخورن. بعدم میگن با عدس پلو یه چیزی درست کن که گرسنم نشه آخه من تکلیفم چیه خخخخ
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
کیانا جون بهش میگم میگه هر چی خودت دوست داری درست کن یعنی من اینجوریم
من یه چیزی معرفی میکنم فوق العادست ما تمام سحریا فقط همینو میخوریم اصلا تشنه نمیشی و در طول روز دچار ضعف نمیشی ما بهش میگیم گور ماست شیر رو با ماست قاطی میکنیم و توش نون تلیت میکنیم
وااااااااای آره به خدا دیگه بریدم از بس فکر کردم خخخخخ