2777
2789
عنوان

یه سوال

180 بازدید | 14 پست
خانوما قورمه سبزی برای سحر ادمو تشنه میکنه ؟ شوهرم روزه میگیره یعنی واقعا موندم دیگه چی درست کنم واسش تا حالا لوبیا پلو عدس پلو مرغ ماکارونی درست کردم ولی دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه شما چی درست میکنید
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من ی بار چلوکباب مفصل خوردم موقع سحری اصلا تا افطار گشنم نشد انقد ک نگهم داشت
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
اخه میدونید مشکلم چیه اقا گوشت نمیخورن . مرغم با اکراه میخورن. بعدم میگن با عدس پلو یه چیزی درست کن که گرسنم نشه آخه من تکلیفم چیه خخخخ
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
کیانا جون بهش میگم میگه هر چی خودت دوست داری درست کن یعنی من اینجوریم
من یه چیزی معرفی میکنم فوق العادست ما تمام سحریا فقط همینو میخوریم اصلا تشنه نمیشی و در طول روز دچار ضعف نمیشی ما بهش میگیم گور ماست شیر رو با ماست قاطی میکنیم و توش نون تلیت میکنیم
وااااااااای آره به خدا دیگه بریدم از بس فکر کردم خخخخخ
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز