2821
2789
عنوان

مجردا بیاین🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

211 بازدید | 27 پست

دلم خیلی گرفته ب زورخودمو گرفتم جلو بقیه نزنم زیر گریه ،

چرا اینجوریه برا من،چرا هیچ وقت هیچ چیزدرس جلو نیمره،چرا مردم راحت اشنا میشن،عاشق میشن،ازدواج میکنن،چرا مشتاق میان جلو،چرا وقتی میان اونی نیستن ک باید باشن،چرا از مهربونیم سواستفاده میکنن،چرا ازخوب بودن 

چرا هرچی رابطه ی تهش دل شکشتنه منه،ینی من انقد پرازایرادم؟

این پسره خودش منو دیده خوشش اومده روزاول مشتاق بود و سرحال،ولی یهو سردشد،میدوینن سر چی ،دقیقا بعد اینکه خواس ی یحث جنسی شرو کنه و من جدس یهش گفتم ادامه نده ،دقت کردم بعد اون ی جوری شد ،امشبم گفتم فک کنم کار داری مزاحمت نمیشم ک گف سرما خوردم و منم شب بخیر گفتم و معذرت خواهی کرد و...ینی قراره ی ادم فوق العاده بیاد تو زندگیم ک اینا سر نمیگیره و هی بد تموم میشه،؟من انقد بدم ک هی نمیش؟پس چرا هی میگن خیلی خوبی خانمی ،همه میگن ولی یهو ی چی میشه و بهم میخوره،ک ب منم مربوط نیس دلایل،نکنه واقعا طلسم وجود داره،دلم خیلی شکسته خیلیا

🥺🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

شدیداااا میفهممت همه پسرا همیننن 

بیشترا از دور خوبن از نردیک هیچی خری نیستن 

منم واقعا بریدم

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین ادم ناجور زیاد شده تقصیر تو نیس متاسفانه خیلیا کار ندارن مشکل سربازی وپول وهیچی ندارن نمیتونن زن بگیرن میفتن دنبال دخترا وبااحساساتشون بازی میکنن بعدم میگن شرایط نداریم 

بعضی پسرا ادمای کثیفی هستن بهتر که زود بشناسیشون امیدوارم اونی که بهترینه نصیبت بشه🥺

بخدا اگه بهت بگم بهم حق میدی انقد ک خاستگار دارم ولی هیچ‌کدوم نمیشه ؛دل میبندم و یهو تموم میشه و من هی دلم میشکنه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

شدیداااا میفهممت همه پسرا همیننن  بیشترا از دور خوبن از نردیک هیچی خری نیستن  منم واقعا ...

خیلی بده بخدا،امید میبندی رویا میبافی و تهش هیچی

بخدا اگه بهت بگم بهم حق میدی انقد ک خاستگار دارم ولی هیچ‌کدوم نمیشه ؛دل میبندم و یهو تموم میشه و من ...

الان موقع تجربه کسب کردن موقع شکست عشقی خوردن انقدر شکست عشقی میخوری تا بلاخره اونی که بهترینه و واقعیه پیدا میکنی

https://harfeto.timefriend.net/16789631247222      حرفاتو اینجا بزن بهم😁😉
ببین ادم ناجور زیاد شده تقصیر تو نیس متاسفانه خیلیا کار ندارن مشکل سربازی وپول وهیچی ندارن نمیتونن ز ...

نه بدبختی اینه همه چیشون خوبه،بدبختی اینه جدی ان تو ازدواج

تو رو برای چیز دیگه میخواسته حالا ک ب هدفش نرسیده سرد شده خوشحال باش ک شناختیش (: 

چه قد اخه هی نشه نشه

چندسالته؟

۳۰

الان موقع تجربه کسب کردن موقع شکست عشقی خوردن انقدر شکست عشقی میخوری تا بلاخره اونی که بهترینه و واق ...

۳۰سالم شده،۴ساله من هی دلم تکه تکه میشه