2777
2789
عنوان

مجردا بیاین🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست
خیلی بده بخدا،امید میبندی رویا میبافی و تهش هیچی

من خودم جدبدا با یکیم قصدمون مثلا ازدواجه مثلا رو اب باید نوشت ابن حرفا رو هی خدا هر دفعه یه مشکلی داره هر دفعخ یه زری میزنه مچشو گرفتم که با کسای دیگم حرف میزنه البته خودشم واسم اعتراف کرد جلو خودم بلاکم کرد ولی چه فایده من اعتمادم کامل سلب شده 

حالا اون کلاس میزاره که انگار از دست یسری حرفای من ناراحت شده الان ۲۰ روزه یه کلمه هم باهاش حرف نزدم واقعا دلم شکسن اونم انقد عرور داره احمق فقط پیامای قبل منو سین میزنه دارم دیونه میشم از دست کاراش من فقط واگدارش کردم به خدا بابت تمام ادیتاش گند زد به زندگیم واقعا ادیتم کرد نامردز کرد خدا ازش نگدره 

فردا میخوام تکلیفمو باهاش روشن کنه ولی خب این ادم باید بره روانشناس کلی مشکلات کوچیک و بزرگ داره این ادم🙁

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
من خودم جدبدا با یکیم قصدمون مثلا ازدواجه مثلا رو اب باید نوشت ابن حرفا رو هی خدا هر دفعه یه مشکلی د ...

نمون باهاش خواهر سلامت روانت مهمه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمون باهاش خواهر سلامت روانت مهمه

فردا میخوام حرفامو بزنم بهش خالیشم دهنم و روحمو خالی کنم ببینم واقعا کجای این رابطم اگه راهی نداشت شک نکن کات میکنم

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
فردا میخوام حرفامو بزنم بهش خالیشم دهنم و روحمو خالی کنم ببینم واقعا کجای این رابطم اگه راهی نداشت ش ...

امیدوارم خیر باشه ولی اینکع بعد خیانتاش میگی میرم حرف بزنم ینی وابستگیه احتمالا باعث ش بهش فرصت بدی و چشمتو رو واقعیت ببندی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

امیدوارم خیر باشه ولی اینکع بعد خیانتاش میگی میرم حرف بزنم ینی وابستگیه احتمالا باعث ش بهش فرصت بدی ...

دروعه بگم وابسته نیستم ولی من یه سوال دارم از همه کسی که خیانت میکنه ایا واقعا حق زندگی نداره نمیتونه با یه خوب زندگی کنه من نمیگم من ادم خوبیم اصلا اتفاقا من یه جاهایی خیلی بد گناه کردم ولی واقعا سواله هر ادمی میبینیم اینو میگه واسم سوابه خیلی دوس دارم جوابشو بدونم 

من هنور واقعا تصمیمی واسه برگشتم نگرفتم اصلا احتمالا بالای ۷۰ درصد کات کنم ولی به همون ۳۰ درصد باقی مونده دارم فک میکنم که چیکار کنم واقعا دارم فقط فک مبکنم همه تصمیم بسته به حرفای فردا داره ولی واقعا نمیتونم با یسری رفتاراش کنار بیام تصمیم بیشترم روی کاته و اینکه پا رو دلم بزارم 

فقط خیلی دوس دارم جواب سوالمو بگیرم واقعا قصدی ندارم از سوالم فقط واسم سوال شده که چرا هرکی میبینه یا میفهمه  که طرف خیانت کرده میگه ولش کن من نمیخوام بگم خیانت کاریه که خوبه نه منم اتفاقا گارد دارم نسبت به این قصیه ولی پس این ادما باید چیکار کنن همینطوری باید ادامه بدن به این راه یا باید یه جاهایی تموم بشه اینام 

دروعه بگم وابسته نیستم ولی من یه سوال دارم از همه کسی که خیانت میکنه ایا واقعا حق زندگی نداره نمیتون ...

منو شما ناجی دیگران نیستیم،فرشته نجات نیستیم،مسیولتی هم نداریم،ما لایق ی ادم امنیم،ن ادمی ک حس ناکافی بودن بهمون،کسی ک خیانت کنه ینی تورونادیده گرفته براش کافی نبودی با وجود تمام وقت و احساسی ک براش خرج کردی،دیگه میخوای چیکار کنی براش ک کمترین نیازت ک تعهده رو بهت بده 

کسی ک خیانت کنه بازم میکنه

دروعه بگم وابسته نیستم ولی من یه سوال دارم از همه کسی که خیانت میکنه ایا واقعا حق زندگی نداره نمیتون ...

خودت تو رابطه ای میشناسیش بهتر،ولی حتما برو مشاور ک اشتبا تصمیم نگیری،شایدم واقعا بشه بهش ف صت داد شایدم ن

منو شما ناجی دیگران نیستیم،فرشته نجات نیستیم،مسیولتی هم نداریم،ما لایق ی ادم امنیم،ن ادمی ک حس ناکاف ...

حرفات کاملا منطقیه ولی اگه خودمونم جاشون بزاریم شاید واقعاکمکی برمیومده ونکردیم من میخوام حرفامو بزنم اگه نشداونوقت برم واسه همیشه

خودت تو رابطه ای میشناسیش بهتر،ولی حتما برو مشاور ک اشتبا تصمیم نگیری،شایدم واقعا بشه بهش ف صت داد ش ...

ممنون عزیزم حتما 

منم قصد فرصت جدید ندارم به زندگیم برشگردونم قصد کمک دارم بیشتر باورکن درسته دوسش دارم ولی کمکم دوس دارم بهش بکنم اگربشه😔

ممنون عزیزم حتما  منم قصد فرصت جدید ندارم به زندگیم برشگردونم قصد کمک دارم بیشتر باورکن درسته ...

میشه لطفا تو گوگل طرحواره ایثار.  رو سرچ کنی و بخونیش

میشه لطفا تو گوگل طرحواره ایثار.  رو سرچ کنی و بخونیش

مرسی گلم خوندم اتفاقا ولی واقعا راجع به من اشتباه متوجه شدی ولی من واقعا بیش از اینکه به فکر اون باشم به فکر خودمم اگر به فکر روان خودم نبودم ۲۰ روز ازش دوری نمیکردم ببین اون نیاز به روانشناس داره خودشم اینو میدونه و قصدشم داره حالا فقط من میخوام کمکش کنم بره روانشناس همین واقعا من به فکر این نیستم همخ خواسته ها و نیازاشو اولویت خودم بزارم قبل اینکه مچشو بگیرم واقعا اهمیت داشت واسم ولی بعد اینکه مچشو گرفتم نه واقعا بی اهمیت شد واسم دیگه اون ادم سابق نیست واسم واقعا میگم😔😔

مرسی گلم خوندم اتفاقا ولی واقعا راجع به من اشتباه متوجه شدی ولی من واقعا بیش از اینکه به فکر اون باش ...

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری و حال دلت عااالی بشه🤗💗

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری و حال دلت عااالی بشه🤗💗

فدان شم عزیزم دعا کن واسم ❤❤