2777
2789

دارم طلاق میگیرم.

شوهرم خیانت جن سی کرد.

بچه ندارم. 

ترس از آیندم داره خفم میکنه .

افسردگی شدید هم دارم.

مستقل نیستم ،دانشگاه نرفتم، دیپلم تجربی دارم‌.

توروخدا راهنماییم کنید برای آیندم چیکار کنم، خودم اصلا نمیتونم به یه تصمیم برسم، چون من موقعیت اجتماعی و تحصیلات برام مهمه ولی حال روحیم بده. 

نمیدونم چه راهیو پیش بگیرم برای آیندم، حسرت گذشته و تلاش نکردنم داره دیوونم میکنه.

توورخدا بهم بگین چیکار کنم😭😭😭😭

😔💔

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگرد پیش خونوادت 

دانشگاه نرو 

برو مدرک کار با کامپیوتر یا حسابداری یا هرچیزی که فکر میکنی خوبه بگیر 

بعد تو بگرد دنبال کار 

تلخه ولی هیچ کس جز خودت نمیتونه کمکت کنه .برای منم تلخه ولی رسیدم به این حرف .جز خودم کسی کاری از دستش بر نمیاد

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
هی خداااا،لعنت ب این مردا    خدا بکششون خودش طلاقمونو بگیره

محبت که نمیکنن به زنهای خودشون کثافت کاری هم میکنن 

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
برگرد پیش خونوادت  دانشگاه نرو  برو مدرک کار با کامپیوتر یا حسابداری یا هرچیزی که فکر می ...

خیلی دوس دارم برای کنکور تجربی بخونم ولی اصلا از لحاظ روحی امادگیشو ندارم😞

یکم بخودت فرصت بده الان با عصبانیت تصمیم نگیر

بهیچ وجه کار شوهرت درست نبوده

یوقتایی ما آدما بخاطر ضعف شخصیتی یه غلطایی میکنیم که جبران ناپذیره

باهاش حرف بزن ببین دردش چیه

اگه وسوسه شیطانی بوده و لحظه ای از خودش بیخود شده میشه اول ادبش کرد بعد....

ولی اگه کلا ذاتش اینه و لاشی تشریف داره پس طلاق بگیر

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته