2777
2789
عنوان

طلاق یا ادامه زندگی؟ لطفا نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 67 پست
اتفاقا مشاوره هم اینو گفت ولی شوهرم میگه از دوریتون خسته شدم گفت میاد تعهد محضری میده ک یک سال بعد ...

میتونی شرط نقل مکان رو تعهد محضری بذاری، ولی به نظرم از مواضع کوتاه نیا چون به حق هم هست.

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
مشاوره رفتم گفت دوستانه بگم طلاق ب عنوان روانشناس بگم دنبال درمان شوهرت باش

مشخصه که روان شناس از دوستانتونه، این خوبه که اسراف کامل به مشکلاتتون داره.

بیماری همسرتون راحت قابل درمانه یا خیر؟؟

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم حتما

امیدارم بهترین راه رو پیدا کنید🙂🙂🙂

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
مشخصه که روان شناس از دوستانتونه، این خوبه که اسراف کامل به مشکلاتتون داره. بیماری همسرتون راحت قاب ...

از سال گذشته پیش این خانم روانشناس منو همسرم میرفتیم گفت بی طرف نظر میده

گفت اگه همسرم جلسات مشاوره رو ادامه بده خوب میشه ولی همسرم تنبلی میکنه

الان دارو میخوره مشکلش اینه که سریع با کوچکترین حرفی عصبی و پرخاشگر میشه

مشکلشون ژنتیکیه و خواهرش هم عین خودشه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
از سال گذشته پیش این خانم روانشناس منو همسرم میرفتیم گفت بی طرف نظر میده گفت اگه همسرم جلسات مشاوره ...

سخت شد

توانایی و شرایط مستقل شدن رو دارین؟

چند سالتونه؟

تهران هستین؟

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
سخت شد توانایی و شرایط مستقل شدن رو دارین؟ چند سالتونه؟ تهران هستین؟

بله تهرانم شغلم با درآمد بالاس مستقلم

۲۹ سالمه بچم زیر یک ساله

بله تهرانم شغلم با درآمد بالاس مستقلم ۲۹ سالمه بچم زیر یک ساله

پیشنهاد میکنم یه مساور دیگه برید اگه چنین نظری داشت، جدا شین

دو مورد منو نگران کرد، یکی ژنتیکی بودن این بیماری، بعدی هم تعلل همسرتون برای بهبودشون.

پیشنهاد میکنم یه مساور دیگه برید اگه چنین نظری داشت، جدا شین دو مورد منو نگران کرد، یکی ژنتیکی بودن ...

کلا آدم بیخیال و تنبلیه

قصد توهین ندارم کلا خانوادگی بیخیالن

باشه بازم میرم یه مشاور دیگه

خانوادم نطرشون اینه ک نرم شهر اونا

و میگن حتی اگه به طلاق کشید نرو

کلا آدم بیخیال و تنبلیه قصد توهین ندارم کلا خانوادگی بیخیالن باشه بازم میرم یه مشاور دیگه خانوادم ...

میتونم بپرسم شهر اونا کجاست؟؟

گرگان من تهران

ببخشید این سوالات برای دقیق بودن نظری هست که میخوام ارائه کنم

از هر کی حرف شنوی داره بگو باهاش صحبت کنه ک بمونید تو تهران . ولی اگه واقعا خودش گفت اگه نیایی طلاق بگو طلاق 😏نگران نباش تویی ک خرج اونم میدی مطمئن باش نباشه راحتتری . البته بچه هم دارید بیشتر رو متقاعد کردنش تلاش کنید .

یا بگید شهری ک بریم من نمیتونم کار کنم ب دلیل عدم آشنایی با محیط خودت باید خرجمون رو در بیاری

گرگان من تهران

اصالتا تهرانی هستین؟

چند ساله ازدواج کردین؟