2777
2789
عنوان

طلاق یا ادامه زندگی؟ لطفا نظر بدید

1975 بازدید | 67 پست

سلام

خانمای با تجربه من محاسن و معایب همسرمو میگم بگید طلاق بگیرم یا نه

محاسن

صالح  چشم پاک  اهل هیچ مواد مخدر و رفیق بازی یا رابطه با جنس مخالف نیست، شکاک نیست ، ب رفت و آمدم با خانواده یا دوستان گیر نمیده ، از نظر عقاید و حجاب هم عقیده ایم 

معایب

دخالت شدید مادرش و خواهراش که همسرم جرات نداره بهشون بگه دخالت نکنید و اونا حق به جانبن ک ما اصلا اهل دخالت نیستیم  حتی خواهرش دست رو من بلند کرد و حاضر به عذرخواهی نشدن

شهر محل زندگیمونو علی رغم مخالفت من داره عوض میکنه

یه سری مشکلات روحی و روانی داره که دارو میخوره و نمیتونه فعلا شغلی داشته باشه و من خرج خونه رو میدم

و مهم تر اینکه من تو شهری ک هستم درآمد بالا دارم و اگه برم اون شهری ک شوهرم میگه ممکنه درآمدم کمتر باشه

درضمن چون خانواده شوهرم رفتن اون شهر ما مجبوریم دنبال اونا بریم اون شهر چون مادرش ول کنمون نیست

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید مشاور.

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

من باشم پیشنهاد طلاق به همسرم نمیدم اما با دلیل و قاطع نظرم رو در مورد جابجایی میگم و اتفاقا رو نظرم می مونم اگر ایشون رضایت نداشتن خودشون حرف جدایی رو پیش بکشن.

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
میشناسی بهم معرفی کنی ممنون

عزیزم کدوم شهر هستین؟؟ما شمال هستیم خانم صالحی هستن ....نمیگم مذهبی هستن نه ولی کاملا مناسب خانواده های ما ک ایرانی هستیم راهنمایی میکنه ...