2821
2789
الووچهههه هست اون

شرف بر درودت

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره منم دوسش دارم 

تو حیاط خونمون درختشو داریم 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست

بابام هم گوجه سبز داره هم باغ بادام باورت میشه عید اونجا بودیم چاغاله  هم بود من یه دونه نخوردم اصلا دوست ندارم 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
من که اصلاً از آلوچه خوشم نمیاد توت فرنگی شیرین آلو و زردآلوی رسیده موز رسیده  اصلاً از نظر م ...

برعکس من پرتغالم حتی ترش دوس دارم

ازگیل ترش نرس دوس دارم 😁

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
ما هم تو حیاطمون داریم  معمولا آلوی نارس تلخ میشه :)

درسته تلخ و گس بزرگ که شد درشت و طلایی میشه، اون الو طلاییه، یه نوع سیاه میشه، یه نوع قرمز  الوچه هم طلایی گاهی قرمز میشه ولی اندازه اش بزرگتر نمیشه، الوچه یا گوحه سبز فقط یک نوع از الوهاست، همه الوها که گوجه سبز نیستن

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
راست میگه، همینطور که چاعاله میوه نرسیده بادام هست، گوجه سبز هم میوه نرسیده الو هست

چاغاله میوه نرسیده زردآلو هس

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊