2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم با گوجه سبز پیوند عشق بستم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

تا پارسال فکر میکردم اسمش گوجه سبزه ولی آلو نرسیده اسم اصلیشه 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم،،، کیبوردو نگاه کن حرف ت و د پیش همن در اصل عمو__هستم خواستم بنویسم اشتباه شد ...                Just For Fun                              من مُردم ، این روزا یه جورایی تو اون دنیام ...                   

با کمال تعجب 

از گوجه سبز بدم میاد مخصوصا از برخورد هستش با دندونام😐ولی دوست دارما نمیتونم بخورم عجیبه حتی برا خودمم 

ولی چاغاله و البالو با سس ترشش محشره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

2790
2778
2791
2779
2792