چند ترمه خوابگاهم و پشیمونم. خوبه ک بعضی موقع اشپزی میکنم و ی چیزهایی یاد گرفتم. خوبه که فهمیدم چ قد تفاوت فرهنگ و اخلاق و شخصیت داریم تو جامعه مون و اینکه یاد گرفتم چجوری با دیگران سازش داشته باشم و منطقی مشکل هاو بحث هارو حل کنم ولی چون دوست صمیمی و اکیپ ندارم حوصلم خیلی سر رفته..بیرون و اینا زیاد نمیرم ماهی 1 بار یا 2 بار... اونم برم ب خاطر خریدای خوابگاه. همش دارم یا ظرفام میشورم یا دارم لباس میشورم... وقت زیادی واس درس نمیمونه اگرم بمونه حسش نیس. پشیمونم این رشته و دانشگاه و خوابگاه اومدم...
دوستات پایه نیستن وگرنه خوابگاه هرجام باشن دوستات پایه باشن به این بدی نیست که میگی🤕🤕🤕اتاقتو عوض کن یا با چندنفر اشنا شو دوست شو اما درحین حال مواظبم باش
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻