2777
2789
عنوان

موهام...

78 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

من چند وقتیه خیلی ریزش مو دارم و موهام به شدت ضعیف و شکننده شده ، آزمایش دادم مشکلی نداشتم قبلا هم خیلی موهام پر بود الان چند ساله اینطور شده 

طبعم دموی هست و موهای چربی دارم 

راهی برای پر شدن و استحکام مو اگر میشناسین معرفی میکنین🙏🏻

شامپو گیاهی ، محلول خاصی (ترجیحا گیاهی) و...اگر میشناسین معرفی میکنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مگه میشه هیچ راهی نباشه... 🚶🏻‍♀️

اینو بگو مگ میشه ریزشت خوب نشه هرکاریم میکنی تاثیری نداره .البت من پارسال رزماری ودم اسب میزدم موهام بهتر شده بودا ولی امسال افتضاححح شده 

چطوری؟

شما قرص و اینارو ک امتحان کردی تاثیری نداشته

پس از راه های سنتی برک

پوست تخم‌مرغ خانگی هم نبود اشکال نداره جمع کن مثلا ۲۰ ۳۰ تا(بیشتر شد بهتر) آردش کن حنا و پوست تخم مرغ و باهم قاطی کن مثلا زیاد برای چنبار ک استفاده کنی اگه میتونی یکمم نخود و عدس هم آرد کن قاطی کن با اونا (چون حبوبات مقوله بشدت برای تغذیه موهات خوبه)

اینارو ک درست کردی 

مثلا روزی ک میخواستی بری حموم روز قبلش یه مشت وردار بریز تو کاسه با یه تخم مرع مخلوط کن(بسته به حجم موهات میتونی بیشتر کنی ک کامل بپوشونه)

مثل خمیر میشه به موهات بزن قشنگ لا ب لای موهات و پرو کن بعدش یه پلاستیک بکش رو سرت و یه شالی یا روسری سرت کن ک اگه نم پس داد ب اون بزنه 

شب تا صبح رو سرت باشه 

فردا برو حموم بشور

هفته ای یبار

حداقل تا دو سه ماه تکرار کن 

موهاتو خیس شونه نکن 

لازم نیس هرروز بری حموم چون رطوبت مورو ضعیف میکنه

روبالشی تو بشور تند تند ک کثیف نباشه 

موهاتم آزاد بزار

موفق باشی