2777
2789
عنوان

کسی کلوزاپین خارجی استفاده نمی کنه

3176 بازدید | 15 پست

خواهش می کنم من دنبال این داروهستم مادرم 25 سال شده ازاین دارو استفاده می کنه مشهد نداره میگن تهران قاچاقش هست که معلوم نیست خوب باشه یانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز هنوز پیدا نکردین ؟منم مادرم این قرصو مصرف میکنه اراک هستیم اینجا همه ی داروخانه ها دارن و خوبم هست و ایوشنم حدودا پانزده ساله داره مصرف میکنه ولی خب متاسفانه به دلیل مکشلاتی که ممکنه به وجود بیاد نمیتونم براتون پست کنم شما اگر خیلی ضروریه اگر اشنا دارین بگین براتون بگیره یا خودتون یه سفر بیاین اگر اینقدر ضروریه 

سلام دوست عزیز هنوز پیدا نکردین ؟منم مادرم این قرصو مصرف میکنه اراک هستیم اینجا همه ی داروخانه ها دا ...

سلام ببخشید من الان پیام شما رادیدم میشه اسم داروخانوها وتلفنش بگید من قصد داشتم اربعین برم  عراق شاید این داروها رو داشته باشه دایم تهرانه میگه  نداره خواهش می کنم  اسم داروخونه ها روبرام باشماره تلفنش بفرستید ممنون میشم

سلام ببخشید من الان پیام شما رادیدم میشه اسم داروخانوها وتلفنش بگید من قصد داشتم اربعی ...

همه ی داروخانه ها دارن اینجا خیالت راحت دو سه جا بری بپرسی حتما یکیشون داره اراکم شهرکوچیکیه لازم نیست زیاد بگردی ...شمارشو ندارم ولی یه داروخانه هست داخل خیابان کشتارگاه روبروی شیرینی فروشی محلسی از اونجا میخرن چند وقته ولی قبلا هم هر داروخونه ای میرفت داشتن... ولی حتما نسخه با خودت بیار نمیدونم دقیقا ساخت چه کشوریه اما مادرم چند ساله داره مصرف میکنه داییمم همینطور مشکلی براشون ایجاد نشده