2777
2789
عنوان

چرا دوست پسرم اینجوریه اخه😔😐

1319 بازدید | 38 پست

الان دوروزه بعد اینکه گفت بهت اعتماد ندارم و بی دلیل گفت دوسه روز میخوام تنها باشم ،خودم بهت پیام میدم گذشته

بهم پیام نداده...

اخه شماهم جای من باشید شک نمی کنید؟ اینکه بیاد پیوی دختری رو برای دوستش ازتون بگیره ،بعدش چه مشکلی هست که من براش غریبه ام و اون نتونه بگه؟..اینا به کنار چرا پس همه اکانت هاش هر روز پروف عوض میکنه دپ میزاره ،عاشقانه میزاره ...

بچه ها میترسم قضاوت الکی کنمش و واقعا مشکلی داشته باشه یا من عیب دارم و همش شک میکنم بهش یا اون هست که داره روانمو بازی میده و عمدا اینکارا رو میکنه 

اگه اونه که داره بازیم میده اخه چرا باید ۱ سال باهام حرف بزنه ،کاری کنه که براش بمیرم 🤔😐😔

مشکوک میزنه

اینا رفتارهای آدمی که بهت علاقة داره نیست

تا بیشتر از این وابسته نشدی بهم بزن

به خودت میای میبینی با حرفاش داغونش گرده

تو موندی و ی دل شکسته و اینکه چقدر از زندگیت موندی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهراً کار از قضاوت الکی گذشته و این ظاهراً مه تنها با یک نفر بلکه با چند نفر دیگه ام حرف میزنه😐

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

من چی بگم ک بعد از شیش سال دوس پسرم ک هرروز بدون دیدن من روزش شب نمیشد بدون هییچ حرفی گذاشت رفت؟حتی خدافظی هم نکرد بعد خبرش اومد بعد یکسال جدایی ازدواج کرده و زنش حاملس

حالا که رفته بزار برا همیشه بره این آدم احتمال ۹۹.۹ درصد بهت خیانت کرده

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

اسی خدایی حیف خودت نیست وقتتو صرف دوست پسر کنی اه

رابطه با پسرا فقط زیر نظر خانواده ها وبرای آشنایی بیشتر برای ازدواج خوبه بقیش مردوده چون بیشترین ضربه رو خانوما میخورن

موفق باشی عزیزم

مشکل از شما دخترای دسته گله که به همچین اوسکولایی وابسته میشین 

برای خودت ارزش قائل شو

وقتتو بزار برای پیشرفت

صدتا بهتر و مردتر از این برات صف میکشن 

هیعیییی اما چه فایده گوش نمیدین که

مشکوک میزنه اینا رفتارهای آدمی که بهت علاقة داره نیست تا بیشتر از این وابسته نشدی بهم بزن به خودت ...

اخه مگه دوسم نداره؟

چرا پس کاری میکنه شریکش بهش شک کنه 

چجوری بهم بزنم وقتی که وابسته شدم فقط اونو میبینم

بخاطرش موقعیت های خوبمو دارم از دست میدم که فقط به اون برسم

همین الانشم دلم خیلی شکسته از کاراش، اینکه میگه کار دارم ،وقت ندارم اما میبینی کلا بیخیاله از بودنت