2777
2789
عنوان

چرا دوست پسرم اینجوریه اخه😔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 38 پست
اگه خیانت نمیکنه چی؟ نکنه باز دارم خودمو گول میزنم

با این چیزایی که تو گفتی به نظرم میکنه

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
چرا عقلم پس انقدر منو گول میزنه که دوست داره  دارم میبینم کاراشو ها ولی نمیتونم قبول کنم  ...

ان عقلت نیست که این حرفا رو بهت میزنه 

این دلته که باعث میشه عقلت باور نکنه 

وگرنه عقلت باعث شد این تاپیک رو بزنی 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همین تو به این پاکی که خودت بودی به ایشونم اعتماد کردی  حالا هم دیر نیست شاید مشکلی دارن ...

خانواده اون مادرش خبر داره ولی خانواده من کسی نمیدونه

خیلی دوست دارم به مادرم بگم ولی مادرم مخالف اینجور دوستی هاست بفهمه من با یکی صحبت میکنم هم محدودم میکنه و هم کلا گوشیو بر میداره😅

زرنگیه بچه مردمو بیخودی وابسته کردن و عذاب دادن؟  نخیر اوسکولی به تمام معناست چون دو فردا دیگه ...

خداییش چه فکری کردن انقدر ما رو عذاب میدن ،بخدا دخترایس هستن انقدر بیخیالن و براشون هیچی مهم نیست 

این منم که همه چیو جدی میگیرم و اخرشم تر میزنم به همه چی

خانواده اون مادرش خبر داره ولی خانواده من کسی نمیدونه خیلی دوست دارم به مادرم بگم ولی مادرم مخالف ا ...

نه ببین بگو بیان خونتون هم خواستگاری باشه هم از این ببعد زیر نظر خانواده هایید اگه خدایی نکرده مشکلی باشه با تصمیم گیری درست کار به جای باریک کشیده نمیشه

خداییش چه فکری کردن انقدر ما رو عذاب میدن ،بخدا دخترایس هستن انقدر بیخیالن و براشون هیچی مهم نیست&nb ...

فقط برس به پیشرفتت 

وقتی پیشرفت کردی تویی که انتخاب میکنی با کی باشی 

نه اینکه انتخاب بشی

خیلی فرقشه

نه ببین بگو بیان خونتون هم خواستگاری باشه هم از این ببعد زیر نظر خانواده هایید اگه خدایی نکرده مشکلی ...

اینم درسته ،ولی دلیل هایی می اورد ،که من کار ندارم ،که شرایط مالی خوب نیست ،که من نمیتونم به خانواده ام بگم باید خودشون بیان خواستگاری😳😐 

ولی اگه واقعا خیانت کرده باشه اصلا دیگه این رابطه حتی به ازدواج هم برسه به درد نمیخوره

درسته این منم که همش زنگ میزنم بهش ،ی روز نباشه پیام میدم بهش ولی انگار دل اون جای دیگه ای گیره الا ...

ردش نکن

شروع کن منطقی باهاش آشنا شو

احساساتت جریحه دار شده درست

ولی بپذیر و به عنوان تجربه نگاه کن بهش

من یه طلاق و جدایی داشتم درکت میکنم

و یادت باشه تو اولین نفر نیستی که این حس تلخ و تجربه کرده

ر پسر خالت واقعا خوبه اگر ردش کنی یه روزی بد پشیمون میشی که هیچ فایده ای نداره