2777
2789
عنوان

بی بی چک 🙁🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 41 پست
اره زده مشکوک بتا 10

ان شاءالله ک باردار باشی ، من ک انقد آزمایش و بی بی چکام منفی بودن میترسم برم آزمایش بدم 😭😭

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
پس چون تاریخ تخمک گذاری مشخص نیست صبر کن فعلا چون ممکنه لقاح دیر بوده باشه  کارایی که ممکنه باع ...

اوژانسی آزمایش دادم گفت نمونه خونتو میدیم یه ازمایشگاه دیگه هفته دیگه بیا واسه جواب قطعی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم هستی و حس میکنم دختره نمیدونم چرا

وای خدا ب حق حضرت رقیه حامله باشم 😭🤲 دعام کنید بخدا دیگه طاقت ندارم پریود بشم واقعا نابود میشم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ایشالله که مثبته مال تو

ان شاءالله ک برای شماهم مثبته من که باور نمیکنم حامله باشم 😔

من خودمم تو اقدامم خیلی درکتون میکنم  امیدوارم خدا این نعمتشو به همه کسایی که میخوان ببخشه

ان شاءالله به زودی صاحب فرزند سالم و صالح بشی عزیزم 🤲😍🎈

میشه منم یبار آزمایش بدم بزنه حتی همین ۱۰ خسته شدم از بس همیشه صفر بوده یا 1 🥺😭🎈

عزیزم‌‌..من ماما هستم..حتما با آزمایش خون میشه جواب قطعی داد..سوالی داشتی در خدمتم

ممنون که اومدی 😍 ببخشید من از دی ماه ۱۴۰۱ قرص دوفامد دکتر داد بخورم برای تنظیم پریود از شب ۱۲ پریود تا ۱۲ شب، شبی ۲ عدد که من خوردم اسفند ماه آخرش بود ک خوردم و تو اسفند ماه ۲ بار پریود شدم آخرین پریودم ۲۹ اسفند بود و الانم هنوز پریود نشدم ، چرا ماه اسفند دوبار پریود شدم بخاطر دوفامد بوده؟

خواهش میکنم عزیزم پریود دومتون لکه بینی بود یا خونریزی؟

پریود اولم کم و ۲ روزه بود اما پریود دومم ۵ روز و کاملا خونریزی داشتم 

پریود اولم کم و ۲ روزه بود اما پریود دومم ۵ روز و کاملا خونریزی داشتم 

اوکی

باید منتظر پریود بعدی باشید و در صورت تاخیر آزمایش خون بدی

دوبار پریود هم به خاطر قرص هورمونی هست که مصرف دارید..من گفتم اگر پریود دوم لکه بینی بوده باشه احتمال لانه گزینی جنین و بارداری هست که گویا اینطور نبوده

در هر حال ان شاالله به زودی دامنتون سبز بشه