2777
2789
عنوان

بی بی چک 🙁🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 41 پست
اوکی باید منتظر پریود بعدی باشید و در صورت تاخیر آزمایش خون بدی دوبار پریود هم به خاطر قرص هورمونی ...

ممنون عزیزم دعام کنید ، محبت کردی🙂🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی باید منتظر پریود بعدی باشید و در صورت تاخیر آزمایش خون بدی دوبار پریود هم به خاطر قرص هورمونی ...

سلام خوبید؟ ببخشید یه سوال داشتم ، من پریود شدم متاسفانه و باردار نبودم الان روز سوم پریودم هست، دکتر بهم قرص لترزول داده بود ک هروقت پریود شدم از شب دوم پریودی شبی دوتا تا ۵ شب بخورم من دیروز باید میخوردم که جایی بودم و قرصمو برنداشته بودم الان اومدیم خونه روز سوممه و الان دوتا خوردم اشکال نداره از روز سوم شروع کردم؟ درصورتی ک دکتر گفته بود از روز دوم بخور؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
حس میکنم هستی و حس میکنم دختره نمیدونم چرا

سلام من حامله نبودم پریود شدم میدونستم من حامله نمیشم هیچوقت باور نمیکنم ک من یه روز حامله بشم😭😭😭😭😭

سلام..وقت بخیر..بهتر بود از روز دوم بخورید ولی خب دیگه اشکالی نداره

ممنون عزیزم ، حالا پس آمپولامم ک باید روز هفتم میزدم الان روز هشتم بزنم دیگه؟ چون اگه از روز دوم میخوردم تا پنج روز میشد تا روز شیشم و روز هفتم و هشتم باید آمپول میزدم اما الان ک از روز سوم شروع کردم تا روز هفتم میشه ک قرص تموم بشه باید روز هشتم و نهم برم آمپول بزنم ؟ یا همون هفتم هشتم بزنم؟ ببخشید نمیدونم تونستم متوجه کرده باشمتون یا ن 🙏🎈

آمپول چی دارید؟hcg؟

بله دوتا یه روز دوتا هم روز بعدش 

آمپول چی دارید؟hcg؟

بله، ولی داروخونه فک کنم اشتباه داده چون سه تا آمپول مثل همه پودریه یدونه کوچیک تره مایع هست نمیدونم چرا اینطوریه

بله، ولی داروخونه فک کنم اشتباه داده چون سه تا آمپول مثل همه پودریه یدونه کوچیک تره مایع هست نمیدونم ...

۴ تا؟!

از پزشک خودتون سوال بپرسید عزیزم..من شرح حال دقیقی ازشما ندارم..و چون تعداد آمپول ها زیاد هست نظری نمیتونم بدم..مگر اینکه یه شرح حال کامل ازتون داشته باشم

۴ تا؟! از پزشک خودتون سوال بپرسید عزیزم..من شرح حال دقیقی ازشما ندارم..و چون تعداد آمپول ها زیاد هس ...

نه عزیزم درواقع دوتا بود آمپولا ینی دوتا آمپول تو یه سرنگ یه روز و دوتا آمپول تو یه سرنگ روز بعدش ، رفتم پیش دکترم بهم گفت چیکارکنم، ممنون از شما که وقت گذاشتید 🙂🎈