2777
2789
عنوان

خیلی غصه دارم

93 بازدید | 5 پست

سلام شب به خیر

من چندماهه غصه شدیدی رو تو دلم حس می کنم، انگار داره به گلوم فشارمیاره ،اشتهامو ازدست دادم خیلی حالم بده، نمی دونم چرا، دلیلش چیه؟

شاید غصه نداشتن شوهر و بچه باشه یا خونه و ماشین

من ده سال پیش طلاق گرفتم و هنوز مجردم ،خودم نخاستم ازدواج کنم نمی دونم الان چرا باید ناراحت باشم

یا احساس می کنم نفرت قلبی کسی پشت سرمه که الان بعد از چهل سال داره خودشو نشون میده

هیچ وقت اینقدر نازاحت نبودم بعضی وقتها سه چهار روز تو خشم باقی می مونم عصبانی میشم بدون دلیل ، قلبم خیلی درد می کنه 

خدایا کمک کن

خدا بهت ارامش بده و سلامتی

اینا نشونه اینه ته دلت از شرایطی که داری راضی نیستی

منم اونطوریم

همش فکر میکنم اشتباهاتی کردم که زندگیم این شد

و ایکاش زندگیم طوری دیگری میشد

نمیتونم از اینجایی که هستم لذت ببرم

شاید شماهم مثل من باشی

حتما چاکراهاتو پاکسازی کن

فایل های مینا جهانبخش رو بخر و استفاده کن

تبلیغ نیس عزیزم

فقط بهت میگم تا حال دلت خوب شه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما چاکراهاتو پاکسازی کن فایل های مینا جهانبخش رو بخر و استفاده کن تبلیغ نیس عزیزم فقط بهت میگم ...

من دوست دارم بگیرم فایلاشو.از بس دوره های الکی هست میترسم بگیرم فایده نداشته باشه.خیلی زندگیم بهم ریخته.احتیاج ب آرامش دارم بخاطر بچه هام

من دوست دارم بگیرم فایلاشو.از بس دوره های الکی هست میترسم بگیرم فایده نداشته باشه.خیلی زندگیم بهم ری ...

عزیزم من خودم هیلر هستم اگه خواستی با مبلغ کمی برات پاکسازی می کنم بصورت کامل( هر مساله ای داشته باشی)لطفا در صورت تمایل بهم دایرکت بده تا باهات در تماس باشم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان