2777
2789
عنوان

دنبال اسم یه فیلم خارجی ام

154 بازدید | 13 پست

🤣شب شد باز من اومدم دنبال اسم یه فیلمم...

محاله کسی بدونه....

اروپاییه به گمونم 

ترسناکه

قبلا تو اینستا دیدمش الان کلیپش رو ندارم ک کامنتارو بخونم اسمشو پیدا کنم

یه دختره توی اتوبوس مدرسس

یه مداد از دستش میوفته وسط اتوبوسمیره وسط خم میشه برش داره 

وقتی بر میداره،سراتوبوس کنده میشه،یعنی اتوبوس نیم میشه و سر دانش اموز و راننده ق=طع میشه

یجای دیگه فیلم یه موتور سوار داره میره همراه داره

یه نخی وسط جادس ک نامرعیه

سرشونو قط$ع میکته

😂😂😂😂

چقد من خوب توضیح میدم

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عههه

من میکسشوو دیدمممم، کلا انگار با چاقو بریدییی 

من هنوز به بعدش فکر میکردم که خدایا این چیکار میکنه

اسم سریالش چیههههه

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
Tag 2015 همینه فک کنم

تو هم اگه منو دیدی با تبر سرمو قطع کن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️