2777
2789
عنوان

چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت خیلی تلخه قبلا درکش کردم دندون لق شد و پرتش کردم از زندگیم بیرون. اما خدا کسی جلوی راهم گذاشت ...

خداروشکر عزیزه دلم 

انشاالله هیچوقت غم نبینی🙏🏻🌹🌹🙏🏻

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
بی بلا من که اصلاح نشدم تازه پر رو تر هم شدم.همیشه اول میگم بهش دلم‌میخواد غر بزنم توهن حق اعتراض ن ...

ما گاهی میشینیم بدون اینکه بدمون بیاد، همدیگه را نقد میکنیم...

اخرین نقدش بهم اینه که کمتر فعالیت کنم.فکر میکنه خسته میشم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ما گاهی میشینیم بدون اینکه بدمون بیاد، همدیگه را نقد میکنیم... اخرین نقدش بهم اینه که کمتر فعالیت ک ...

چقدر خوب و عالی.ایده قشنگی منم امتحان کنم🤪البته در تموم‌مراحل اونومنو با منطق قانع میکنه.اما فقط یه چیزو هرگز قانع نمیشم وقتی زنگ میزنم جواب نده هاپو میشم و دست خودم نیست

خخخ خوبیش اینه نمیتونه بگه حرفتونشنیدم کاری و جا بندازه...بهت اخطار میده؟ 

نه اخطار نیس کلا بابا مامانمم میگن دختر یکم یواشتر حرف بزن همه شنیدن 😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸