2777
2789
عنوان

چالش

213 بازدید | 29 پست

اگه جای طرف مقابلتون بودید چه چیزی تو وجود خودتون میدونید که باعث بشه طرفتون کات کنه یا ناراحت و اذیت بشه

من خودم‌خیلی همیشه نگرانشم البته شغلش خطرناک و خودش همیشه بهم حق میده  

شما چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با صدای بلند حرف زدنم 😐

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
حتی‌بیرون از خونه

آره دست خودم نیس بلندگو دارم😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
خو همه‌رو خذف کن درست بشی

خصلت هایی که هیچوقت نمیتونم ترک کنم...

حتی الان که درد خیانت تمام وجودمو خاکستر کرده...🖤🖤🖤

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
خصلت هایی که هیچوقت نمیتونم ترک کنم... حتی الان که درد خیانت تمام وجودمو خاکستر کرده...🖤🖤🖤

خیانت خیلی تلخه قبلا درکش کردم دندون لق شد و پرتش کردم از زندگیم بیرون. اما خدا کسی جلوی راهم گذاشت اینقدر پاک که گاهی به زلال بودنش تا این حد شک میکنم