2777
2789
عنوان

چالش

218 بازدید | 29 پست

اگه جای طرف مقابلتون بودید چه چیزی تو وجود خودتون میدونید که باعث بشه طرفتون کات کنه یا ناراحت و اذیت بشه

من خودم‌خیلی همیشه نگرانشم البته شغلش خطرناک و خودش همیشه بهم حق میده  

شما چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با صدای بلند حرف زدنم 😐

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
حتی‌بیرون از خونه

آره دست خودم نیس بلندگو دارم😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
خو همه‌رو خذف کن درست بشی

خصلت هایی که هیچوقت نمیتونم ترک کنم...

حتی الان که درد خیانت تمام وجودمو خاکستر کرده...🖤🖤🖤

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
خصلت هایی که هیچوقت نمیتونم ترک کنم... حتی الان که درد خیانت تمام وجودمو خاکستر کرده...🖤🖤🖤

خیانت خیلی تلخه قبلا درکش کردم دندون لق شد و پرتش کردم از زندگیم بیرون. اما خدا کسی جلوی راهم گذاشت اینقدر پاک که گاهی به زلال بودنش تا این حد شک میکنم

2790
2778
2791
2779
2792