2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام اول باید تئوری مرییگری شرکت کنید بعد ازمان جامع مرحله ششم بعد سه ماه سه ماه دوره عملی داره فکر کنم

من الان از پارسال یه تئوری مربیگری همش شرکت تونستم بکنم اون ازمون جامع که نوشتن هنوز نتونستم شرکت کنم برگزار نشده خیلی طولانیه پروسه اش🤦‍♀️

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏
سلام اول باید تئوری مرییگری شرکت کنید بعد ازمان جامع مرحله ششم بعد سه ماه سه ماه دوره عملی داره فکر ...

توری چقدر طول می کشه حمزه اش نمی‌دونم چطور بنویسم لطفا بگید 

جامع مرحله ۶ بعد میاد ۵ و پایین میاد چطوری

آزمون جامعش چیه

توری چقدر طول می کشه حمزه اش نمی‌دونم چطور بنویسم لطفا بگید  جامع مرحله ۶ بعد میاد ۵ و پایین م ...

یه دوره چند روزه داره بعد مشخص میکنند امتحان میدید من ماه رمضان پارسال شرکت کردم قبل ماه رمضان امسال مدرکش به دستم رسید

بقیش هنوز نرسیدم منتظرم برگزار بشه 

برو تو سایت فدراسیون ورزشهای همگانی اونجا دوره های برکزار میشه رو میبینی

برو اینجا هر دوره که برگذار بشه میبینی فعلا تئوری که برگزار بشه کلی علافی تا مراحل بعدی من حودمم وارد نیستم حتی تو تئوری اشتباه کردم تو شهر خودم نبود خیلی دوره اش بیخود بود شما اگه حتی انلاینه تهران یا یه شهر خوب بزن چون استاداش به درد نخورن بعضی جاها

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز