2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اول باید تئوری مرییگری شرکت کنید بعد ازمان جامع مرحله ششم بعد سه ماه سه ماه دوره عملی داره فکر کنم

من الان از پارسال یه تئوری مربیگری همش شرکت تونستم بکنم اون ازمون جامع که نوشتن هنوز نتونستم شرکت کنم برگزار نشده خیلی طولانیه پروسه اش🤦‍♀️

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏
سلام اول باید تئوری مرییگری شرکت کنید بعد ازمان جامع مرحله ششم بعد سه ماه سه ماه دوره عملی داره فکر ...

توری چقدر طول می کشه حمزه اش نمی‌دونم چطور بنویسم لطفا بگید 

جامع مرحله ۶ بعد میاد ۵ و پایین میاد چطوری

آزمون جامعش چیه

توری چقدر طول می کشه حمزه اش نمی‌دونم چطور بنویسم لطفا بگید  جامع مرحله ۶ بعد میاد ۵ و پایین م ...

یه دوره چند روزه داره بعد مشخص میکنند امتحان میدید من ماه رمضان پارسال شرکت کردم قبل ماه رمضان امسال مدرکش به دستم رسید

بقیش هنوز نرسیدم منتظرم برگزار بشه 

برو تو سایت فدراسیون ورزشهای همگانی اونجا دوره های برکزار میشه رو میبینی

برو اینجا هر دوره که برگذار بشه میبینی فعلا تئوری که برگزار بشه کلی علافی تا مراحل بعدی من حودمم وارد نیستم حتی تو تئوری اشتباه کردم تو شهر خودم نبود خیلی دوره اش بیخود بود شما اگه حتی انلاینه تهران یا یه شهر خوب بزن چون استاداش به درد نخورن بعضی جاها