2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

96 بازدید | 26 پست

دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. خیلی سال با هم بودیم. حالم خیلی خوب نیست. افسرده شدم

. شمارشو گیر آوردم و با شماره ناشناس بهش پیام دادم خیلی نامردی و بی وجدانی و این حرفا.

بعدم بهم پیام داد شما؟ که مثلا رد گم کنی باشه. منم جواب دادم فک کنم اشتباه شد. 

شما بودین چی کار می کردین. 

فک کنم فهمیده منم. چون  با شماره قبلیش زنگ زد جواب ندادم. به هم ریختم. ولی اگه فهمیده منم چرا گفت شما؟ 

ولش کن دیگه چیکارش داری پیام میدی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما زنش بوده گفته شما😮یا پیشش بوده

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

لطفا بیاین تاپیک این چیه بالای گوشیم کمکم کنین میترسم هک شده باشم یا شنود میشم؟

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

ولش کن دیگه ازدواج کرده برنمیگرده که با این کارا خودت بیشتر میری تو فکرش سعی کن فراموشش کنی

اینم که گفته شما خواسته مطمئن بشه خودتی یا زنش پیشش بوده

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️

سلام گلم 

اولا میدونم تو ضربه بدی خوردی

اما کار اشتباهی کردی و میدونم دست خودت نبوده که پیام دادب بهش اما خودتو جای همسرش بزار اون از جایی خبر نداره  و نمیدونه شوهرش قبلا با شما بوده 

توام اگر جای اون خانم بودی دوست نداشتی مزاحم زندگیش بشی و اون الان متعهد به خانوادشه

سعی کن بازم میگم درک میکنم شرایط به شدت سختیه

حس میکنی کسی دوستت نداره اضافی و بعضی وقتا دلت میخواد خودتو خلاص کنی از زندگی 

اما اما اما

بازم یه روزنه امیدی هست 

خدا بهترین دوسته حتی اگر کسی نخوادت و بهترین کسی که به فکرته

ایت اتفاق بخشی از سرنوشت توعه 

توی سختی هاست انسان بزرگ میشه و درس میگیره و تجربه کسب میکنه 

به خدا اعتماد کن 

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
حتما زنش بوده گفته شما😮یا پیشش بوده

نه چند روز بعد بهم پیام داد. بعدم اگه زنش پیشش بود که با شماره قبلیش زنگ نمی زد بهم. هم به شماره خودم زنگ زد و هم به شماره ناشناسم که باهاش پیام دادم 

ولش کن دیگه ازدواج کرده برنمیگرده که با این کارا خودت بیشتر میری تو فکرش سعی کن فراموشش کنی اینم که ...

من نمی خوام برگرده. پیام دادم شاید عذاب وجدان بگیره. پیام دادم بترسه. گفتم میام در خونت آبروت می ره 

سلام گلم  اولا میدونم تو ضربه بدی خوردی اما کار اشتباهی کردی و میدونم دست خودت نبوده که پیام ...

یعنی الان فهمیده منم. زنگ زد چی بگه به من؟ اگه فهمید منم چرا پیام داد شما؟ حالا که گفتم اشتباه شد شک‌ به من رفع شده؟ 

یعنی الان فهمیده منم. زنگ زد چی بگه به من؟ اگه فهمید منم چرا پیام داد شما؟ حالا که گفتم اشتباه شد شک ...

ترسیده آبروشو ببری و به زنش بگی

شاید تعداد زیادی دوست دختر داشته که نوشته شما

اصلا هرچی مهم نیست

اون الان ازدواج کرده 

بیخیالش شو برو پی زندگی خودت

زندگیشو بهم نزن 

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
ترسیده آبروشو ببری و به زنش بگی شاید تعداد زیادی دوست دختر داشته که نوشته شما اصلا هرچی مهم نیست ...

دلم می خواد زندگیش به هم بخوره. باید تاوان بده همونجور که حال منو بد کرد.