2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 26 پست
دلم می خواد زندگیش به هم بخوره. باید تاوان بده همونجور که حال منو بد کرد. 

چیکارش داری زنش چ گناهی داره؟ به حال اونم فکر کردی؟

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
چیکارش داری زنش چ گناهی داره؟ به حال اونم فکر کردی؟

حالا مگه به هم خورده؟ من یه پیام دادم دلم خنک بشه. چون حالم خوب نبود. وقتی فکر می کنم که با اون می ره بیرون. با اون می خنده با اون می خوابه حالم بد میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مگه به هم خورده؟ من یه پیام دادم دلم خنک بشه. چون حالم خوب نبود. وقتی فکر می کنم که با اون می ر ...

چ میشه کرد؟ با دست روزگار جنگید

وقتی یه عشق به سرانجام نرسیده حتما یکی از اون دو تفر نخواسته و این بدترین نوع ضربس که حس کنی تا آخر عمرت سناریو بچینی که با اون طرفی و...

اما یه چیز دیگه از آب در بیاد

ب جای دل خنک شدنت

رو خودت متمرکز شو

هر کاری بکن که حالتو بهتر کنی

و اوضاعت رو بهبود ببخشی

این بهترین راه حله

چ میشه کرد؟ با دست روزگار جنگید وقتی یه عشق به سرانجام نرسیده حتما یکی از اون دو تفر نخواسته و این ...

چطوره که من یادش می افتم ولی اون یه لحظه فکر نمی کنه به من؟ به اون همه سال‌هایی که با هم بودیم. به خاطرات. مگه میشه. تا سه ماه بعد ازدواجش زنگ می زد بهم. منم حالم بد بود. ولی یه دفعه دیگه زنگ نزد با اینکه می دونست حالم بده. 

چطوره که من یادش می افتم ولی اون یه لحظه فکر نمی کنه به من؟ به اون همه سال‌هایی که با هم بودیم. به خ ...

خب چرا جدا شدین  ؟؟؟؟؟ تورو ول کرد با وجود عشق و ازدواج کرد؟

ولش کن دیگه ازدواج کرده برنمیگرده که با این کارا خودت بیشتر میری تو فکرش سعی کن فراموشش کنی اینم که ...

یعنی الان شکش به من برطرف شده؟ چون تنها کسی که از این پیام‌ها می ده من می تونم باشم. 

خب چرا جدا شدین  ؟؟؟؟؟ تورو ول کرد با وجود عشق و ازدواج کرد؟

نه ولم نکرد. دو هفته خبری ازش نبود. یعنی گفت دارم می رم شهرمون سفر.. شمارشم خاموش کرده بود. تا اینکه بعد دو هفته زنگ زد. گفتم چرا نیستی و گفت ازدواج کردم. 

نه ولم نکرد. دو هفته خبری ازش نبود. یعنی گفت دارم می رم شهرمون سفر.. شمارشم خاموش کرده بود. تا اینکه ...

خب همین هم ول کردنه دیگه

واقعا این چ کاریه   ؟؟؟

اگر دوستت داشت این کارو میکرد

حتی ذره ای هم براش اهمیت نداشتی

ای بابا چی بگم خدا سر هیچ عاشقی نیاره

خب همین هم ول کردنه دیگه واقعا این چ کاریه   ؟؟؟ اگر دوستت داشت این کارو میکرد حتی ذره ای هم ...

ولی نمی دونم چرا تا سه ماه بعد ازدواجش زنگ می زد. شاید عذاب وجدان داشت. ولی یهو دیگه رنگ نزد. الان عذاب وجدان نداره؟ الان هیچی؟ من یادش نمیام؟ 

ولی نمی دونم چرا تا سه ماه بعد ازدواجش زنگ می زد. شاید عذاب وجدان داشت. ولی یهو دیگه رنگ نزد. الان ع ...

اره عذاب وجدانش بوده

دیگه اونی ک ولت کرده براش مهم نبودی و عادی شده و به زندگیش رسیده و سرگرم اونه 

اره عذاب وجدانش بوده دیگه اونی ک ولت کرده براش مهم نبودی و عادی شده و به زندگیش رسیده و سرگرم اونه& ...

من بعید می دونم وجدانی باشه این وسط. اگه بود یهو ول نمی کرد چون حال بدمو داشت می دید. حتی خداحافظی نکرد. چطور می تونه با اون بخنده.

اره عذاب وجدانش بوده دیگه اونی ک ولت کرده براش مهم نبودی و عادی شده و به زندگیش رسیده و سرگرم اونه& ...

ولی الان که فکر می کنم می گم کاش جوابشو نمی دادم نمی گفتم اشتباه شده تا همیشه توی ترس باشه.بهتر نبود؟ یا جواب تلفن شو می دادم هر چی می تونستم می گفتم بهش