2777
2789
عنوان

کراشم🙂💔

236 بازدید | 13 پست

دوستان من روی یک‌پسری کراشم الان یک ساله! نه دیدمش نه اون منو دیده فقط عکسشو دیدم مشاورم بود و در نهایت با ی دعوا لغو کردمش اونم‌گف به خاطر رو کم‌کنی منم ک شده امیدوارم بخونی و قبول شی🙃🙃💔نمیدونم من اصلا از این ادما نیستم ک از کسی خوشم بیاد کلااا برام هیچ پسری تا الان مهم نبوده ولی اینو هرکارییی ک میکنم نمیتونم از ذهنم بیرونش کنم از طرفی اون ۲۷ سالشه من ۱۹  ۸ ۹ سال تفاوت سنی داریم و کلا میگم فکر نمیکنم ی درصد هم بتونم بهش برسسم بگید چیکاررر کنم چجوری چجووورییی از سرم بیرونش کنم‌دیگه توان فکر کردن بهشو ندارم نمیتونم درس بخونم همش میاد تو ذهنم😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلم میخواست دانشگاه اون قبول شم ولی اون ترم اخر اون دانشگاهه و من قبولم بشم فایده نداره چون قطعا امس ...

چی میخونه 

مگه کل این دنیا...چند تا مثل تو داره 🤍؟ بیا که این دلم بی تو ...تنهاس بی کس و کاره 🫀
دلم میخواست دانشگاه اون قبول شم ولی اون ترم اخر اون دانشگاهه و من قبولم بشم فایده نداره چون قطعا امس ...

پس هیچی دیگ قیدشو بزن . ی عشق واقعی پیدا کن ☺️ 

ادم وقتی بزرگتر میشه علایق و خواسته هاس کمی تغییر میکنن .دانشگاهم ک میری باز ی محیطیه که ادمای مختلف میبینی .یهو دیدی عاشق یکی دیگ شدی

پس هیچی دیگ قیدشو بزن . ی عشق واقعی پیدا کن ☺️  ادم وقتی بزرگتر میشه علایق و خواسته هاس کمی تغ ...

نمیتونم اصلا حس میکنم‌واقعا دوسش دارم نمیتونم قیدشو بزنم هعی خدا توف تو  این شانس😂

رو واقعیت ها تمرکز کن، خیالات به مرور رنگ عوض میکنن. 

معنی جملت سنگین بود 🤌🏻🤧😂💔

مگه کل این دنیا...چند تا مثل تو داره 🤍؟ بیا که این دلم بی تو ...تنهاس بی کس و کاره 🫀
نمیتونم اصلا حس میکنم‌واقعا دوسش دارم نمیتونم قیدشو بزنم هعی خدا توف تو  این شانس😂

ببین شاید باورت نشه اما من 5 سال تموم از یکی خوشم میمد تازه اون موقع خیلی بچه سال بودم. اما بالاخره فراموشش کردم. چون چیزی مهم تر از خودم نبود که بخوام خودمو ناراحت کنم سعی کن خودتو سرگرم کنی اهنگ گوش بده برو بیرون. حال کن

ادمایی که به اندازه شمع روشنایی ندارنو ماه زندگیتون نکنید:)