2789
عنوان

امتحان‌نهایی

127 بازدید | 18 پست

کسایی که قبلا امتحان نهایی دادن، چه توصیه‌ای دارید برای مایی که خرداد امتحان داریم؟ چه جوری بخونیم بهتره؟ از رو چه منبعی بخونیم؟ کلا هر کمکی می‌تونید، بکنید 😁♥️

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از رو خوده کتاب..

تمرینات دوره ای فیزیک و شیمی خیلی مهمن

کار در کلاسا ، تمرینا ، خود را بیازمایید

بعضی کانالا نکات مهمو میزارن اونا رو بخونی برای حفظیات هم خوبه

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

من حساب کردم بتونم نوزده هشتاد پنج بگیرم روانشناسی قبولم 

فقط با ۴۰ درصد معدل منظورته؟

منظور دوستمون خوده امتحان نهایی بود‌‌.. ن کنکور عزیزم

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

من حساب کردم بتونم نوزده هشتاد پنج بگیرم روانشناسی قبولم 

چه جوری حساب کردی؟ اصلا نمی‌شه پیش‌بینی کرد؛ حتی این مشاورا هم هر چی می‌گن، حدسی می‌گن و اصلا مشخص نیست. به نظر من برای نمرهٔ بیست بخون

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

نهایی دوازدهم منظورته درسته؟

اگه میخوای کنکور بدی خب باید خیلی خوب بخونی،

از الان برنامه ریزی کن

درسنامه ی کتابای کنکوری رو هم بخونی خیلی خوبه

نمونه سوالای امتحانای سالای گذشته

سایت آلا هم ویدیو های مفیدی داره واقعا

حتی جمع بندی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ▪︎ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ▪︎دانی که پس از عمر چه ماند باقی▪مهر است و محبت است و باقی همه هیچ
فقط با ۴۰ درصد معدل منظورته؟ منظور دوستمون خوده امتحان نهایی بود‌‌.. ن کنکور عزیزم

با چهل درصد منظورمه و اون سه چهار درصدی که تو کنکور دی زدم اما معدلم زیر نوزده نیم بشه نه نمیتونم

کتاب بخون پاسی اگه خواستی میتونی نمونه سوالات سال های قبل ام بخونی که با نمونه سوالات آشنا بشی 

آخه نمی‌خوام فقط پاس شم، باید نمرهٔ خوب بگیرم چون چهل درصد تو ورودی دانشگاه تاثیر داره

چه جوری حساب کردی؟ اصلا نمی‌شه پیش‌بینی کرد؛ حتی این مشاورا هم هر چی می‌گن، حدسی می‌گ ...

نرم افزاری تخمین رتبه معتبر میدونم ممکنه بالا پایین داشته باشه چون به بقیه مربوطه اما ته تهش ده هزارتا بالا پایین میشه

درسایی که خیلی سخته زیاده رو مخه ... 

بارمی بخونین خیلی بدرد میخوره😂 

منبع رو نمیدونم 

ولی بنظرم همون کتاب رو مسلط باشی خوب و کافیه:)  

سوالات رو هم میتونی دانلود کنی ببینی چجوریه 

یا تو سایتها ویدئوهای درسی رو ببینی... 

چیز عجیب غریب و وحشتناکی نیست واقعا ماهم اون موقع از نهایی یه غول ساختیم ... ولی واقعا اگه بخونی یه امتحان سادست نگرانیم نداره

از رو خوده کتاب.. تمرینات دوره ای فیزیک و شیمی خیلی مهمن کار در کلاسا ، تمرینا ، خود را بیازمایید ...

ممنونم♥️

نهایی دوازدهم منظورته درسته؟ اگه میخوای کنکور بدی خب باید خیلی خوب بخونی، از الان برنامه ریزی کن ...

بله نهایی

خیلی‌ممنونم♥️