2777
2789
عنوان

اقدامیا کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فولیکولت خیلی خوبه ..خوب دختر خدا بگم چیکارت نکنه نسخه رو کجا گذاشتی 

زنگ میزنم مطب برنمیدارن الان میرم از خود داروخونه بپرسم شاید دکتر نوشته اونا ندادن دیگه ازادم باسه میخرم دعا کن نتیجه بگیرم 

ولی من دوبار قبلا خریدم ۱۵۰_۱۶۰بود نمیدونم چی بود 

اسمشم کوریونیک گوناددوتروپین 

اهااااا.. منم ۵ تا از این امپول گرفتم شد صد و خورده ..این امپول ازاد سازی نیس عزیزم این  امپول از ۷ تا ۱۱ سیکل باید بزنی ینی معمولا اینجوری تجویز میکنن ..۱۲ هم میری سونو واسه سایز فولیکول بعدش  اگ‌فولی هات خوب بودن آزاد سازی میزنی ..

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
اهااااا.. منم ۵ تا از این امپول گرفتم شد صد و خورده ..این امپول ازاد سازی نیس عزیزم این  امپول ...

نمیدونم دکتر اینو داد چون فولیکولم ۲۱بود روز یازده حتما گفته روز پونزده بزنم که ۲۵_۲۶بشه خودش ازاد میشه دیگه

اهااااا.. منم ۵ تا از این امپول گرفتم شد صد و خورده ..این امپول ازاد سازی نیس عزیزم این  امپول ...

انشالله که این ماهم دکتر اشتباهی ننوشته باشه به شک انداختی منو دختر🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمیدونم دکتر اینو داد چون فولیکولم ۲۱بود روز یازده حتما گفته روز پونزده بزنم که ۲۵_۲۶بشه خودش ازاد م ...

خوب بستگی ب دوره هات داره و دکتر خودش بهتر میدونه ..من دوره هام ۲۸ روزه بود برام تجویز کرد از ۷ تا ۱۱ زدم خوب ..بعدش گف ۱۲ میای واسه سایز فولیکول ک فولیکول خوب داشتی ازاد سازی بزنی  آزاد بشن ک کیست نشه ..اگ شیرازی من دکترم پگاه روانفر هس فوق العاده عالیه 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤