2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک لطفا بیاید بگید مثبت یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 66 پست
به نظرم مثبته واسه منم اولیش تازه ۲ روزم تاخیر داشتم خیلی کمرنگ بود 

الان چند ماهته من ی پسر دارم دلم میخوا دختر دار بشم اولش سالم‌باشه بعدش دختر باشه 🤪😋😍🌹

نه بزار تاخیر داشتی آزمایش بده 

الان ب نظرت مثبت؟ ماه قبل با کیت تخمک گذاری انجام دادم‌واسه دختر فکرکنم اشتباه حساب کردم این ماه خودم با ماشین حساب‌حساب‌کردم دقیق تر بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چند ماهته من ی پسر دارم دلم میخوا دختر دار بشم اولش سالم‌باشه بعدش دختر باشه 🤪😋😍🌹

۶ هفته ام فعلا آزمایشم مثبت شده بارداری دومم اما بچه سوم دوقلو دختر و پسر دارم فرقی برام نمیکنه جنسیتش

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
۶ هفته ام فعلا آزمایشم مثبت شده بارداری دومم اما بچه سوم دوقلو دختر و پسر دارم فرقی برام نمیکنه جنسی ...

عزیزم مبارک باشه بسلامتی منم فرقی نداره ولی دختر همدم مادره خودمم خواهر نداشتم‌دلم میخوا تجربه کنم‌مادرو دختری رو

عزیزم مبارک باشه بسلامتی منم فرقی نداره ولی دختر همدم مادره خودمم خواهر نداشتم‌دلم میخوا تجربه کنم‌م ...

مادر دختری لذت بخش ترین حس دنیاست هر کی دختر نداره فقیر وتنهاست. دختر ثروته