2777
2789
عنوان

حلقه نامزدیمو فروختم

189 بازدید | 17 پست

حلقه که چه عرض کنم یه سیم نازک بود .

اصلنم دلم نمیسوزه

شوهرم پول نیاز داشت فروختم

بعضیا میگن دلشون نمیاد حلقه نانزدیو بفروشن اما من اولیین همه اونو کنار گذاشتم چون هر بار با دیدنش دلم غصه دار میشد که چقدر خساست کردن در خریدش

نگید طلا گرونه مال سال ۹۱ بود اون زما طلا ارزون بود و اینو خریدن

دخترای اقوام که همزمان ما بودن حداقل دو جفت النگو یا دستبند چیزی گیرشون میومد

تو شهر ما زمان نشون کردن دختر یه حلقه چیزی میدن بهش .برا عقد حلقه اصلیو میخرن .حلقه اصلیمو دارم هنوز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تو الان از شوهرت ناراحتی بعد برای اون فروختیش

نه از خانوادش ناراحتم مامانش نمیزاشتش اون زمان خرج کنه

و اره برا پیشرفت زندگی از خیلی چیزا میگذرم .یه مقدار دیکه هم روش طلا دادم

من هم حلقه نامزدی هم حلقه عقد هردو فروختم الان هیچی ندارم

دلت نمیسوزه براشون؟

اخه خواهرم گفت نفروش چون مال نانزدیته بعدا ناراحت میشی

حالا که حس میکنم اتفاقا از فروش اون بیشتر بقیه خوشحالم دیگه از شرش راحت شدم

حلقه اصلیتو چقدری برداشتی؟

اونم خیلی گرون نبود اون زمان

باقی طلاهامم که سر عقد دادن هم خیلی نازک مثلا سرویسی دادن گردنبدنشو دادماد داد .دستبندشو پدرمادرش.گوشوارشو خواهرش

برا عروسی هم که دو جفت النگو خریده بود از پول پاتختی داد یعنی دراصل هیچ نخریده بود

دلت نمیسوزه براشون؟اخه خواهرم گفت نفروش چون مال نانزدیته بعدا ناراحت میشی حالا که حس میکنم اتفاقا از ...

نه توقرعه کشی ماشین بناممون دراومد شوهرم پول کم داشت فروختم ی مقداریشم وقتی خونه میساختیم فروختم الان هیچی ندارم درعوض خونه وماشین داریم بنظرم خونه وماشین واجبترازطلا

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
تتا وقتی که ازت سوءاستفاده نشه آره باید با شوهرت همراهی کنی

خواهر سو استفاده چیه

کلا هممه اعصاب و خودم مصرف شدم تو این زندگی

پول ک چیزی نیس

ولی خوب ناحق نگم شوهرم هر سال یه تیکه کوچیک میگیره جبران چیزایی که میفروشه برا همین باهاش همکاری میکنم

2790
2778
2791
2779
2792