سلام دوستان آخر هفته ۷ بارداری هستم و میلم بی هیچ غذایی نمیره خصوصا اگه دستپخت خودم باشه بعضی غذاهارو هوس میکنم اگه از بیرون بگیرم بیشتر میلم میره ولی بازم خیلی زود سیر میشم ولی اگه خودم بپزم خوشم نمیاد ... غذام از قبل بارداریم هم خیلی کمتر شده گشنه ام میشه ولی حالم از غذاها بهم میخوره مگه هر چند روز یه بار چیزی هوس کنم و اونو بتونم بخورم... چیکار کنم بچه ام گناه داره این چند وقت فقط مایعات مثل شیر و آب پرتقال و آب سیب خوردم
والا منم شهر دورم هیشکی نیست برام بپزه بیچاره شوهرمم از صب تا شب سر کاره من اکثرا سعی میکنم از بیرون بگیرم. باور کن امروز مثل جنازه هام اصلا حال ندارم. ولی سعی کن میوه اینا زیاد بخوری منم غذا نمیتونم بخورم جاشو با میوه و مغزیجات پر میکنم
والا منم شهر دورم هیشکی نیست برام بپزه بیچاره شوهرمم از صب تا شب سر کاره من اکثرا سعی میکنم از بیرون ...
من آخه میوه هم نمیتونم بخورم به معده ام نمیسازه اصلا از قبل بارداریم اینجوری بودم معده درد میگرفتم میخوردم الان به زور آب پرتقال و آب سیب طبیعی رو میگیرم میخورم که کم نیارم
اره اگ خیلی حالت بد شد ب دکترت بگو برات قرص ضد تهوع بنویسه
آره باید بهش بگم ... وای چند شب پیش تو خواب متکا انداخته بودم رو صورت شوهرم هولش میدادم .. بیچاره ترسیده بود صدام کرده میگه چته ... فکر کنید وقتی گفتم دهنت از سیر هایی که پریشب خوردی بو میده چه حالی شده😂😂