2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم چ مادر شوهری داری کاش بهش میگفتی یه بشقابم بیارن برات کم کم میخوردی عزیزم نخود وعدسی بو ن ...

انقدر هوس عدسی کرده‌بودم خدا میدونه ولی از بوش حالم بد شد منی که هر بار سه تا کاسه میخوردم یه پیاله بیشتر نخوردم 

کاش یکی بود هوای منم می‌گرفت

والا منم شهر دورم هیشکی نیست برام بپزه بیچاره شوهرمم از صب تا شب سر کاره من اکثرا سعی میکنم از بیرون بگیرم.    باور کن امروز مثل جنازه هام اصلا حال ندارم. ولی سعی کن میوه اینا زیاد بخوری منم غذا نمیتونم بخورم جاشو با میوه و مغزیجات پر میکنم

افرین شده زورکی بخور اگر تخم مرغ دوس داری تخم بلدرچین خاصیتش بیشتره

وای نه تخم مرغ قبلا دوست داشتم الان حالم بهم میخوره چند روز پیش هوس کردم خوردم تا چند روز از خودم بدم میومد فکر می‌کردم بو تخم مرغ میدم 

والا منم شهر دورم هیشکی نیست برام بپزه بیچاره شوهرمم از صب تا شب سر کاره من اکثرا سعی میکنم از بیرون ...

من آخه میوه هم نمیتونم بخورم به معده ام نمیسازه اصلا از قبل بارداریم اینجوری بودم معده درد میگرفتم می‌خوردم الان به زور آب پرتقال و آب سیب طبیعی رو میگیرم میخورم که کم نیارم 

اره اگ خیلی حالت بد شد ب دکترت بگو برات قرص ضد تهوع بنویسه 

آره باید بهش بگم ... وای چند شب پیش تو خواب متکا انداخته بودم رو صورت شوهرم هولش میدادم .. بیچاره ترسیده بود صدام کرده میگه چته ... فکر کنید وقتی گفتم دهنت از سیر هایی که پریشب خوردی بو میده چه حالی شده😂😂