سلام دوستان آخر هفته ۷ بارداری هستم و میلم بی هیچ غذایی نمیره خصوصا اگه دستپخت خودم باشه بعضی غذاهارو هوس میکنم اگه از بیرون بگیرم بیشتر میلم میره ولی بازم خیلی زود سیر میشم ولی اگه خودم بپزم خوشم نمیاد ... غذام از قبل بارداریم هم خیلی کمتر شده گشنه ام میشه ولی حالم از غذاها بهم میخوره مگه هر چند روز یه بار چیزی هوس کنم و اونو بتونم بخورم... چیکار کنم بچه ام گناه داره این چند وقت فقط مایعات مثل شیر و آب پرتقال و آب سیب خوردم
عزیزم باید تعداد وعده هاتو بیشتر کنی وحجم کم من ک مدام سوزش معده همین روشو پیش برم حالا نهایتش بالا هم میارم اگ غذای بیرون دوس داری ک دا اونجایی ک میشه بیرون بگی. یا ب مادرشوهر یا مادر یا خواهرت بگو برات درست کنه من بیشتز غذاهای خورشتی دوس دارم وکوبیده
عزیزم بچه ویتامین هرچی باشه از بدن تو میگیره حتی ب قیمت کمبود ویتامین تو بدن تو باشه ب خوردن نیس اون ویتامینی ک باید میگیره منتهی خودتو باید تقویت کنی میوه واجیل بخوری
منم تا سه ماه فقط مایعات و نون و پنیر و نون و ماست و برنج بدون هیچی اونم خیلی کم میتونستم بخورم. گرسنه بودم خیلیییی اما نمیتونستم بخورم عین شما. بعدش درست شد. من وزنم کم کردم اون اول بعدش کلی اضافه کردم نگران نباش.
عزیزم باید تعداد وعده هاتو بیشتر کنی وحجم کم من ک مدام سوزش معده همین روشو پیش برم حالا نهایتش بالا ...
نمیتونم آخه مادرم شاغله خواهرام هم سنشون کمه هم به اونا می رسه هم به کار پدرمم اکثرا یه شهر دیگه اس دست تنهاس مادرشوهرم هم قربونش برم طبقه پایینه ولی یه لقمه نون نمیده دست آدم فقط میاد خونمو میگرده میره به شوهرم میگه زنت فلان جا رو گرد گیری نکرده فلان چیز چرا نشسته حال منو درک نمیکنه