2777
2789
عنوان

یک‌ مشورت فوری!

351 بازدید | 54 پست

سلام دوستان نمیدونم کسی میتونه کمکم کنه یا نه!

منو همسرم سه سال پیش یه ازدواج سنتی داشتیم و ازدواجمون خیلی خوب بود خدارو شکر مشکلی نداریم باهم، همون مسایل سایر زوجین رو ماهم داریم نه بیشتر، حالا برای خواهرشوهرم یک‌موقعیت ازدواج‌سنتی پیش اومده که انشالا قرار هست جواب مثبت بدند ...دیشب همسرم با خونوادش تماس داشت تا در این مورد باهم صحبت کنند، در کمال تعجب دیدم همسرم به خونوادش گفت`` نه من با ازدواج سنتی مخالفم موقع ازدواج منو هیلدام همین عجله ها باعث شد ما نتونیم از هم شناخت پیدا کنیم و حالا وضعمون اینه...😐`` 

من هاج و واج مونده بودم ،آخه ما که مشکلی نداریم... آبرومونو برد جلو خونوادش که یعنی من ازدواجم‌اشتباه بوده!!

بنظرتون باید چه واکنشی نشون بدم؟

لطفاً کمکم کنید ممنووون❤️

عهد کردم که خودم پشت خودم باشم وبس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو مگه تو این مدت سه سال چی دیدی یا چیکار کردم ک میگی وضعمون اینه  بگو نکنه تو مشکلی داری ک من نمیدونم 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

فازش چی بود؟ باهاش حرف بزن همین حرف نزدنا بعدا باعث دعوا میشه تو خودت نریز تو روایات داریم نباید بین زن و شهر حایلی باشه 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎