2777
2789
عنوان

طلاق و بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 51 پست

اخه این چه کاریه خانم طلاق گرفتی ک از اون زندگی جهنمی راحت بشی ولی بعدش رفتی صیغه ش شدی با خودت روراست باش نگاه کن همه دارن برات میخندن بچه هات کوچیکن گناه دارن ببر پیش خودت . مهریه چی گرفتی ؟چندتا سکه مهریه داری؟با همون مهریه میتونی خونه اجاره کنی خرج بچه ها هم با پدر هستش تا هفت سالگی هم بچه ها رو میتونی نگه داری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تورو خدا برو نمون بچه ها رو هم بنداز گردنش خودتو گم و گور کن ببین چطور به غلط کردن میوفته دوست دخترا ...

همینالان سر اینکه چرا با عیدی بچه ها براشون لباسخریدم میخواست کتکم بزنه منم از خونه زدم بیرون اگر پشت گوشش رو دید منم میبینه بیشرف عوضی

همینالان سر اینکه چرا با عیدی بچه ها براشون لباسخریدم میخواست کتکم بزنه منم از خونه زدم بیرون اگر پش ...

سلام

چه خبر از اون بی انصاف

از اوضاعش خبر داری؟

تا عادت نکرده نرو خونش بذار بچه ها حالشو جا بیارن

منم 10 روزه بچه هامو ندیدم مریض شدم انرژی هیچ کاری رو ندارم انگار انرژیمو از بچه هام میگرفتم نرفتم سراغ بچه ها که نخواد دوباره ازم سو استفادگی کنه از بچه ها به عنوان اهرم فشار استفاده کنه

خانم من حوصله ادمهایی خودشون رو به خواب میزنند رو ندارم شما اول ببین با خودت چندچندی . بعد بیا اینجا ...

گناه داره ......توروخدا مهربون تر باش......من درک میکنم تو این شرایط بودم .....فکر و خیال بجه خواب شب از ادم نیگیره