2777
2789
عنوان

طلاق و بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 51 پست
منم چون نمیدونم چیکار کنم اینجا نظر سنجی گذاشتم وگرنه مرض که ندارم

عزیزم اگر واقعا همینهایی گفتی ده روز فقط ده روز لال شو کر شو کور شو . کنارش بخاطر بچه ها بمون ، جنگ دعوا راه نینداز . اگر دعوا تموم شد تو حال آرامش تنهایی وقتی خسته نباشه باهاش حرف بزن نتیجه درست به نفع هر سه تون بگیرین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اگر واقعا همینهایی گفتی ده روز فقط ده روز لال شو کر شو کور شو . کنارش بخاطر بچه ها بمون ، جنگ ...

خدا شاهده با زبون روزه میگم اصلا دنبال دعوا نیستم نه گوشیظ رک نگاه میکنم نه زیاد باهاش هم کلام میشم نه اون بحث رو شروع کردنی کشش میدم من یه حرفی بزنم یا ده تا جواب پسم میده یا فوش میده 

خیلی اشتباه کردم میدونم الان دیگه راه به جایی ندارم یا باید برم و به وقتش مهریه ام رو بگیرم بمونه بچ ...

آخه فکر می کنی همین بچه هات بزرگ بشن راجع بهت چی فکر می کنن؟ میگن مادرمون زن صیغه ای بابامون بود؟ فکر می کنی اگر باباشون 4 تا دروغ دونگ سر هم کنه راجع به شما

حرف کیو باور می کنن؟ 

فکر نمی کنی هرکسی اگر یه دودوتا چهارتا باخودش کنه

نمیگه اگر اون مرد بد بود مقصر بود این زن چرا اومد باهاش ادامه داد دوباره، اونم به عنوان زن صیغه ای؟؟ نمیگن  شاید یکجای کار این زن می لنگیده، علی الخصوص اگر همسرت اهل دروغ دونگ باشه دیگه اونو نمی دونم چقدر معرفت و مردونگی داره. 

حداقل اگر طلاق توافقی نگرفته بودی شاید میشد اجاره خونه و حضانت بچه ها رو عوض راضی شدن به طلاق بگیری

الان نمی دونم چی بگم اگر بگم بمون که اون مردک روز به روز پروتر میشه و شخصیت شماخردتر میشه

اگر بگم برو دلم برای بچه ها میسوزه

چی بگم آخه

توکل به خدا کن بشین درست با یه مشاوری آدم عاقلی مشورت کن ببین کار درست کدومه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خدا شاهده با زبون روزه میگم اصلا دنبال دعوا نیستم نه گوشیظ رک نگاه میکنم نه زیاد باهاش هم کلام میشم ...

خب دو راه بیشتر نداری بری یا بمونی زجر بکشی . من بودم با این اوصافی گفتی میرفتم برای ادب شدنش

عزیزم اگر واقعا همینهایی گفتی ده روز فقط ده روز لال شو کر شو کور شو . کنارش بخاطر بچه ها بمون ، جنگ ...

بارها توی آرامش بهش گفتم خودمون هیچی این دوتا بچه گناه دارن بی مادر بزرگ بشن زیر دست پرستار یا نامادری آیندشون و روحیه و اعصابشون داغون میشه میگه به تو ربط نداره به تو چه میخوایی بمون کنار بچه هات بزرگشون کن نمیخوایی برو بهش چندبارگفتم بریم دوباره عقد کنیم میگه 5 سال زن و شوهر بودیم چی شد حالا بریم عقد کنیم چی بشه هرچی میگم یه جوابی میده 

آخه فکر می کنی همین بچه هات بزرگ بشن راجع بهت چی فکر می کنن؟ میگن مادرمون زن صیغه ای بابامون بود؟ فک ...

واقعیتش با چندتا مشاور صحبت کردمگبتن موندنت اشتباه هست حضانت بچه ها هم با پدرشونه بهتره خودش بزرگشون کنه زمانی کا داشت طلاق میداد باید فکر اینجاهارو میکرد 

از طرفی بلاخره بچه ها بزرگ بسن ذات کثیف پدرشون رو میشناسن بخصوث بچه هاب الان که نخونده ازبرن و بااوش و زرنگن

سلام

خوب گوش کن ببین چی بهت میگم

مردا بخاطر توان جنسی بالا و حس تنوع طلبی و ماجرا جویی که دارن دنبال این برنامه ها و سواستفاده از همسرشان هستند

شما در گام اول برو پیش یک متخصص طب ایرانی خوب و داروی سودا آور خوب بگیر قاطی غذاش کن هم مغزش سرد میشه هم میل جنسی کم میشه

روزی یک کپسول فلوکستین باز کن بریز توی چایی بده بهش بخوره تا اخلاقش خوب بشه

یک الی دو ماه هم برو قهر 

تا بیاد التماستو بکنه تو هم به شرط عقد دائمی برگرد برو سر زندگیت

از طرفی باید مرتب براش خرج بتراشی

از تخریب وسایل تا ماشین و ....و گرفتن پول زیاد و گرفتن پول اضافی برای خرجی خانه و .....

دعای محبت و باطل السحر هم بگیر

درخواست دوستی بده صحبت کنیم

نگهداری از بچه خیلی سخته

حسابی آدمش میکنه

ترکش کن

فقط بذار روزی برو که روز بعدش تعطیل باشه

کمی به فکر فرو برده و برای نگهدارب بچه ها کاری بکنه

به تعبیر امام علی اگر افسار اینجور آدمها رو شل بگیری چموش میشن خیلی هم سفت بگیری پوزه شان پاره میشه

سلام خوب گوش کن ببین چی بهت میگم مردا بخاطر توان جنسی بالا و حس تنوع طلبی و ماجرا جویی که دارن دنب ...

ببین از نظر جنسی اصلا اصلا طرفم نمیاد حالا بیرون کاری مسکنه یا نه نمیدونم تا یک ماه پیش همش من پیش قدم میشدم ولی دیگه اصلا نمیرم طرفش

این سید هستش اصلا دعا بهش کارساز نیست

سلام خوب گوش کن ببین چی بهت میگم مردا بخاطر توان جنسی بالا و حس تنوع طلبی و ماجرا جویی که دارن دنب ...

ببین اصلا خرج نمیکنه هرچی تلاش میکنم واسش خرج بتراشم نمیشه ماشین هم نداره ببرم بکوبم جایی خرج بتراشم فقط از ناحیه بجه ها یکم میتونم خرج بتراشم 

[QUOTE=286686091]خب معلومه که وقیح و پررو میشه کی این کاریو می کنه که شما کردی؟؟  فقط دست و بال اونو بازتر کرد ...[/QUOT

یکی از عجیب ترین چیزهایی بود که اینجا دیدم.نمونه کارهایی که افراد تو این سایت بیان می کنند من اصلا دور و برم نمیبینم.نمی دونم راست میگه یا نه

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.

خواهر اگه میخواستی صیغش بشی تو خونش بمونی دردت چی بود طلاق گرفتی؟؟؟ بخاطره بچه هات؟؟ خب الانم که شرایط مثل سابقه جروبحث دارین اگرم بخاطره مهریه بود که میتونستی بدون طلاق هم اجرا بزاری.

بنظرم پرستار بچه گزینه بهتریه اگه میدونی شرایط مالیشو داره ولی من از این میترسم بلایی سر بچه ها بیاره چون گفتی روابط زیادی داره پس حلال حروم سرش نمیشه