2777
2789
عنوان

طلاق و بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 51 پست

وقتی طلاق گرفتین فکر نمی کنی صیغه شدن بعدش احمقانه بوده؟ چرا طلاق گرفتی خب؟ 

اونم اگر می خواسته طلاق بده اونقدر دردسرش زیاد بود و باید همه حق و حقوقت رو بهت میداد که اگر کوتاه نمیومدی بعید بود بازم طلاق بده

الان چی عوض شده؟ این طلاق چه معنی داشت؟ وقتی هنوز با هم زیر یک سقفین؟ جز اینکه فقط تبدیل به زن صیغه ای شدی؟ من نمیگم برو

میگم زیر بار طلاق نباید میرفتی فقط انگار به اون مردک آوانس دادی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

وقتی طلاق گرفتین فکر نمی کنی صیغه شدن بعدش احمقانه بوده؟ چرا طلاق گرفتی خب؟  اونم اگر می خواست ...

ببین آدم وقتی خسته میشه میبره از همه چیز حتی بچه ها میبره توی اون موقعیت فکر نمیکردم بتونم از بچه هام بگذرم الانم توی چاهی افتادم که نمیدونم چیکار کنم هرکسی به من میرسه میگه بری بهتره تا اینکه بمونی بچه ها توی تنش و استرس بزرگ بشن هرچی بیشتر میمونم این مردک وحیحتر و پرو تر میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانم با عقل جور نمیاد مرد خودش طلاق بده باید مهریه زن رو بده و عسر حرج . یعنی بابت سالیانی باهاش زندگی کردی خرج بده بعبارتی اجرت المثل . مگر پارتی داشته یا تو خل و چل بودی

ببین آدم وقتی خسته میشه میبره از همه چیز حتی بچه ها میبره توی اون موقعیت فکر نمیکردم بتونم از بچه ها ...

خب معلومه که وقیح و پررو میشه

کی این کاریو می کنه که شما کردی؟؟ 

فقط دست و بال اونو بازتر کردی 

اگر می خواستی به خاطر بچه ها بمونی که واقعا هم به خاطر بچه ها باید خیبلی گذشت کرد

اما این راهش نبود، اصلا هیچ رقمه زیر بار طلاق نباید می رفتی

اینجوری فقط شخصیت خودتو زیرسوال بردی

دود از کله آدم بلند میشه با شنیدن بعضی چیزا

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خانم با عقل جور نمیاد مرد خودش طلاق بده باید مهریه زن رو بده و عسر حرج . یعنی بابت سالیانی باهاش زند ...

نه توافقی جدا شدیم مهریه هم سالی یه سکه هست که مهر ماه امسال باید سکه بده

حالا یکماهی برو . بزار از بچه داری خسته شد میاد سراغت 

عید رفتم دو روز نشده بود گفت بیا به خم فرصت بدیم و اینا منم گفتم باشه ولی مگه دوست دخترهای آقا میزاره که این بخواد به زندگیش برسه

ببین آدم وقتی خسته میشه میبره از همه چیز حتی بچه ها میبره توی اون موقعیت فکر نمیکردم بتونم از بچه ها ...

این چه بریدنیه؟ شما که تو همون وضعیتی منتهی اینبار با عنوان صیغه چی عوض شده اینوسط؟ جز زیر سوال رفتن شخصیت شما؟ 

حداقل بهش میگفتی یه خونه جدا بگیره برای شما و بچه ها بعدم بره هرغلطی می خواد بکنه

این چه بریدنیه؟ شما که تو همون وضعیتی منتهی اینبار با عنوان صیغه چی عوض شده اینوسط؟ جز زیر سوال رفتن ...

بهش گفتم نیا این خونه من بچه ها رو بزرگ میکنم خرجشون رو بده میگه اعععع برم هر غلطی خواستی بکنی یا میگه برم خودسر بشی میگم من به خاطر بچه هام موندم میگه نمون در حالی که دو روز رفتم نتونست نگهشون داره 

عید رفتم دو روز نشده بود گفت بیا به خم فرصت بدیم و اینا منم گفتم باشه ولی مگه دوست دخترهای آقا میزار ...

وای وای دخترجان یک ذره عقل و درایت به خرج ندادی

مردک دوست دخترهای فراوان داره بعد عوض اینکه نقره داغش کنی

راهشو بازتر کردی؟ قشنگ رفتی طلاق گرفتی اونم توافقی دست و بالشو برای دوست دختر بازی بازتر کردی؟؟!!! 

بعدم صیغه ش شدی دوباره؟؟!!! 

یکی نبود باهاش مشورت کنی که بهت بگه اینکار چقدر احمقانه ست؟؟ 

اگر توافقی جدا نمیشدی مگر اون مردک به این راحتیا می تونست طلاقت بده؟؟ 

بهش گفتم نیا این خونه من بچه ها رو بزرگ میکنم خرجشون رو بده میگه اعععع برم هر غلطی خواستی بکنی یا می ...

خانم من حوصله ادمهایی خودشون رو به خواب میزنند رو ندارم شما اول ببین با خودت چندچندی . بعد بیا اینجا نظر خواهی کن . شوهرتو نمیخاستی بعد صیغه میشی . توافقی طلاق بعد موندن . جمع کن برو موبایلتم خاموش کن روی اون ، 

وای وای دخترجان یک ذره عقل و درایت به خرج ندادی مردک دوست دخترهای فراوان داره بعد عوض اینکه نقره دا ...

خیلی اشتباه کردم میدونم الان دیگه راه به جایی ندارم یا باید برم و به وقتش مهریه ام رو بگیرم بمونه بچه بزرگ کنه و مهریه بده تا نقره داغ بشه

به نظرت چیکار کنم؟؟؟؟ 

خانم من حوصله ادمهایی خودشون رو به خواب میزنند رو ندارم شما اول ببین با خودت چندچندی . بعد بیا اینجا ...

منم چون نمیدونم چیکار کنم اینجا نظر سنجی گذاشتم وگرنه مرض که ندارم