2777
2789
عنوان

چه کار کینم؟

101 بازدید | 15 پست

دخترم گیر داده میگه میخواد لبشو ژل بزنه😐😐😐

میگم نمیشه میگه تو خیلی بدی ، نگیزاری آزاد باشم و اینا 

چه کنم بنظرتون؟

ی زندگی عادی😊  ی خونه کوچیک 🏘 دو تا دختر بچه گل 👧👧 ی کشور ک زادگاهمه ایران 🇮🇷 ودلخوش بودن به همین چیزا تو زندگیم 🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ در حد طبیعی میخاد بزنه چ اشکالی داره

اما اگ میخاد خیلی ضایع ژل بزنه خوب نیس

چن سالشه؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

مگه چندسالشه؟ 😐

بنظرم بشین با منطق قانعش کن

یکی دوتا عکس از اینایی که با تزریق زشت میشن یا عوارض تزریق بهش نشون بده تا بفهمه کار درستی نیس

اخه چرا میخاد زیبایی صورتشو خراب کنه

من دختری از جنس غم🙂💔زاده بدبختی ها و مشکلات دنیا🌍نمیدونم یهو چیشد از کجا شروع شد ولی تا به خودم اومدم دیدم وای، عمری به عشق و عاشقی این و ان خندیدم خدا چنان عشقی به سرم اورد که.... برای بهم رسیدنمون خیلی تلاش کردیم خیلی التماس کردیم زجه زدیم تا شاید دل سنگشون راضی شه مال هم شیم🙂💔ولی فایده ای نداشت،خود🌱کشی کردم دیگه دست کشیدم از این زندگی که قرار بود بی اون باشه ولی انگار خواست خدا نبود و دوباره برگشتم🥲انگار بالاخره بعد چهارسال خدا داشت بهم لطف میکرد،داشتم به عشق زندگیم میرسیدم که......💔🥀خدا مهربون ترین و بهترین حامی زندگیمو ازم گرفت😭حالاشدم مرده متحرک یه ادم که خالی از هر احساسی😓🪦میشه با اون دلای مهربونتون برای حاجتم یه صلوات بفرستید🙂🌱خدایا منتظر معجزه قشنگتم🙃🍃
اگ در حد طبیعی میخاد بزنه چ اشکالی داره اما اگ میخاد خیلی ضایع ژل بزنه خوب نیس چن سالشه؟

مشکل من اینکه میخواد ضایع بزنه خودشم میگه میخوام خیلی زیاد بزنم

ی زندگی عادی😊  ی خونه کوچیک 🏘 دو تا دختر بچه گل 👧👧 ی کشور ک زادگاهمه ایران 🇮🇷 ودلخوش بودن به همین چیزا تو زندگیم 🙂
بزار بزنه دیگه، چرا مادرای این سایت انقد گیرن

اخه نه سنش مناسبه نه مدلی که میخواد بزنه