2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی چرا من هر چی بیشتر میرم تو خطش اخرش ...خل میشم میام بیرون 

الان دیگه به هیچی اعتقاد ندارم فقط زندگیه عادی 

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد 

قانون جذب می گه:

اگه نمی تونی خودتو دوست داشته باشی، من کسایی رو به سمت تو میارم که تورو دوست ندارن تا بالاخره متوجه شی تو به عشق خودت نیاز داری، نه کس دیگه.

اگه نمی تونی عصبانیتت رو کنترل کنی، من افرادی رو سر راهت قرار می دم که تورو عصبانی کنن تا بالاخره کنترل خشمت رو به دست بگیری.

اگه دوتا اتفاق بد واست افتاد و خودتو باختی و دورت پر انرژی منفی شد و کشیدی کنار، مطمن باش اتفاقای بد بعدیم پشت هم تو راهن تا متوجه بشی که داشتن روحیه مثبت و تلاش برای حل کردن یا کنار اومدن با اتفاقای بد به نفعته.

اگه منتظر اتفاقای خوبی و آیندتو روشن می بینی، مطمئن باش همین می شه، مثبت فکر کن تا معنی واقعی روشنایی و خوشبختیو نشونت بدم.

من به افکارت، ضمیر ناخوداگاهت و رفتارات و انرژی ای که ازت می گیرم بستگی دارم، هرچی تاریک فکر کنی و حالت بد باشه، من بدترش می کنم.

اگه خوب فکر کنی، خوب رفتار کنی و خوب بخوای می برمت به بهترین جایی که تاحالا به ذهنت خطور کرده.

اره خیلی اعتقاد دارم،طولانیه اما مینویسم. مهر ۱۴۰۰ یه دفتر خریدم گفتم محک میزنم ببینم واقعیه یا نه، ...

چطور شد پولش جور شد الان من دوست دارم لاغر بشم و شوهرم هم کارش بیا شهر خودمون کنار هم باشیم باید چکار کنم چی بنویسم چطوری بنویسم میشه بهم بگید خیلی نیاز دارم 

خب پولش چجور جور شد؟

یه تیبا داشتیم تقریبا ۲۰۰ دادیمش+۴۰۰ وام مسکن+۴۰۰ وامای دیگه+۲۰۰ مامانم+۲۰۰ چک+۲۰۰ هم قرار بود خونه رو یه سال بدیم رهن که تسویه شه ولی اینکارو نکردیم و اومدیم خودمون نشستیم.چندماهِ اول به فشار افتادیم ولی همسرم سخخخت کار کرد و پول خونه تسویه شد و روال شد خداروشکر

چطور شد پولش جور شد الان من دوست دارم لاغر بشم و شوهرم هم کارش بیا شهر خودمون کنار هم باشیم باید چکا ...

یه تیبا داشتیم تقریبا ۲۰۰ دادیمش+۴۰۰ وام مسکن+۴۰۰ وامای دیگه+۲۰۰ مامانم+۲۰۰ چک+۲۰۰ هم قرار بود خونه رو یه سال بدیم رهن که تسویه شه ولی اینکارو نکردیم و اومدیم خودمون نشستیم.چندماهِ اول به فشار افتادیم ولی همسرم سخخخت کار کرد و پول خونه تسویه شد و روال شد خداروشکر

کتاب چهاراثر فلورانس رو خوندم و طبق اون انجام دادم،پیشاپیش بابت خونمون شکرگزاری میکردم درحالیکه هنوز نداشتیمش،تصورمیکردم خونه رو داریم و قراره به زودی اسباب کشی کنیم،بااااید هرچی که میخوای رو از ته دلت باورش کنی نه که فقط ب زبون بیاری و بخوای و ته دلت بهش یقین نداشته باشی

اره خیلی اعتقاد دارم،طولانیه اما مینویسم. مهر ۱۴۰۰ یه دفتر خریدم گفتم محک میزنم ببینم واقعیه یا نه، ...

میشه بگی چه جدری مینوشتی،به حالت شکرگزاری یا حالت توصیف کردن جزییات خونه

میشه بگی چه جدری مینوشتی،به حالت شکرگزاری یا حالت توصیف کردن جزییات خونه

هردو،یه روز میشد حتی یه خاطره خیالی از یکی از روزایی که تو خونمون داریم زندگی میکنیم رو مینوشتم،یه روز کلا فقط جزئیات خونمونو توصیف میکردم،یه روز بابت داشتن خونه شکرگزاری میکردم و طبق کتاب چهار اثر میگفتم این خونه حق الهی ماست،ما هم مثل مغناطیس عمل میکنیم و هراونچه که حق الهی ماست به خودمون جذب میکنیم.شبا هم قبل خواب همیشه خونمونو تو ذهنم تصویرسازی میکردم و آخرش میگفتم خب خداروشکر خونه ی دلخواهمونم که خریدیم!

در واقع داشتم به چیزی که هنوز نداشتیم عشق میدادم تا بلاخره داشته باشیمش!