2777
2789
عنوان

قانون جذب

322 بازدید | 34 پست

بهش باور دارید؟؟؟

من خودم کلا خیلی آدمیم که مثبت و خوب فکر میکنم

حالا به جز این کار چه مار های دیگه ای باید انجام داد برای قانون جذب؟؟؟

من خودم میشه گفت تقریبا آدم خوش شانسیم

به نظرتون واقعیه قانون جذب؟؟؟؟

تا حالا نتیجه گرفتین؟؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
آره 

چه کار هایی باید برایش انجام داد تا به اون چیزی که میخواهیم برسیم؟؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار هایی باید برایش انجام داد تا به اون چیزی که میخواهیم برسیم؟؟؟

واقعا کار خاصی نکردم 

فقط اینجور بود که هر چی میخاستم جوری از خدا سپاسگزاری میکردم که انگار بهم دادش

کانال شعر و ادب 🌱✨️https://t.me/zoraghe_sheer

اره خیلی اعتقاد دارم،طولانیه اما مینویسم.

مهر ۱۴۰۰ یه دفتر خریدم گفتم محک میزنم ببینم واقعیه یا نه،بابت خرید خونه هیچ پولی نداشتیم واقعا ولی من یه خونه ۸۰ متری تو منطقه ی خیلی خوب شهر خواستم،هرروز چیزی که میخواستم رو نوشتم،خونمونو با تمام جزئیات تجسم میکردم و مینوشتم،منطقش،نقشه‌ش،ویوی خونه،حتی طرح کاغذ دیواریاش و روی ۸۰ متری بودنشم خیلی تاکید داشتم و حتی جاکلیدی خونه رو هم خریده بودم و هرروز دستم میگرفتم و میگفتم که به زودی کلید خونمونو میخوام بسپرم بهت.

فقط اسمشو میتونم بذارم معجزه،هشت ماه بعد با جیب واااااقعا خالی دقیقا همون خونه ای که تو دفترم توصیف کرده بودمو خریدیم،تو همون منطقه و دقیقا ۸۰ متر!حتی کاغذ دیواریاشم همونیه که تو دفترم نوشتم و ویوش همونجاییه که بهش فکر میکردم!

وقتی خونه رو نوشتیم تموم شد با شوهرم اومدیم خونه رو نگاه میکردیم از خوشالی گریه مون گرفته بود،تمام نوشته های دفترمو به شوهرم نشون میدادم و هیچکدوم باورمون نمیشد!

توی یه کتابی خوندم. نوشتن در مورد خواسته هاتون.....انگار کل راه رو رفتید. نوشتن خیلی مؤثره. جملات تاکیدی مثبت. در طول روز در موردشون فکر کردن.....و ذهن خود رو تصور کردن در خواسته های خود......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
اره خیلی اعتقاد دارم،طولانیه اما مینویسم. مهر ۱۴۰۰ یه دفتر خریدم گفتم محک میزنم ببینم واقعیه یا نه، ...

اين اتفاق دقيقا براي منم افتاد ولي به يه صورت ديگه 

براي ازدواجم و دقيقا شد - 

من اول ادمهاي اضافي رو از خودم دور كردم - جا رو براي فرد جديد باز كردم - تا كائنات به بهترين شكل اون جاي خالي رو برام پر كنه - 

بعد شروع كردم و شرايطي كه دلم ميخواست رو تصور كردم و دقيقا از ته قلبم حس ميكردم كه توي اون شرايط هستم 

خوشحال بودم واقعا ( انگار كه يه اتفاق خاص توي زندگيم رخ داده ) - و بابا اين اتفاقي كه هنوز نيوفتاده بود و من باورش داشتم هر روز شكرگزاري كردم - 

چند ماه بعد دقيقاااا شرايطي پيش اومد كه من با پسري اشنا شدم كه از نظر طبقاتي خيليييي با ما فرق داشتن 

و با هم ازدواج كرديم -  ( دقيقا چيزي كه فكر ميكردم ) 

اين اتفاق دقيقا براي منم افتاد ولي به يه صورت ديگه  براي ازدواجم و دقيقا شد -  من اول ...

اره برا منم تو ازدواجم قانون جذب تاثیر داشت،شوهرم دقیقا همونیه که تصور میکردم و عین خودمه،ولی نکته میدونی کجاست؟؟

من رو این موضوع یه زمان خیلی حساس بودم که شوهرم دهاتی نباشه!!ولی کائنات نمیفهمه که تو این موضوع رو میخوای یا نمیخوای و من به این کلمه هه خیلی فک میکردم،و الان خونواده همسرم خونشون روستاست ولی خداروشکر خیلی خوبن خیلی دوسشون دارم.

خلاصه نکته اینه که اگه یه چیزی رو نمیخوای اتفاق بیفته همونو اسم نبر،مثلا نگو طرف دهاتی نباشه بجاش باید تاکید رو شهری بودنش داشته باشی😁حالا اینو مثال گفتما تو همه خواسته ها باید اینو درنظر داشت

بله خداروشکر

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍