2777
2789
عنوان

خوشگل شدن با روشای متافیزیکی 😀

4362 بازدید | 18 پست

تجربه‌شو داشتین؟

روشایی مثه

★ سابلیمینال یا همچین چیزی

★ قانون جذب

★ تله پاتی

★ ارتعاش و ...

لطفا اگه تجربه داشتین بگین

اگرم نه قضاوت نکنین 

چو عقل نباشد تن در عذاب است

میدونستی صد سال پیش اگه یکی پیدا میشد ک بگه میشه از راه دور باهم تماس تصویری داشته باشیم ی احمق پیدا میشد ک بگه چو عقل نباشد تن در عذاب است

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من نتیجه گرفتم با قانون جذب چهره ام خیلی خیلی نزدیک به هانده شده شاید از نظر خیلیا زیبا نباشه ولی بنظرم جذابه ولی نمیدونم چرا میرم جلو آینه شبیه سمندون میشم..فکرکنم فی.لتر جذب از چهره ام میپره😆

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
بله من نتیجه گرفتم با قانون جذب چهره ام خیلی خیلی نزدیک به هانده شده شاید از نظر خیلیا زیبا نباشه ول ...

😁😁😁

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
جدی میگید؟!!!

بله الانم با قانون ایسگاه شما رو به چالش کشیدم 

خواهر به خودت بیاااا شوخی کردم

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
میدونستی صد سال پیش اگه یکی پیدا میشد ک بگه میشه از راه دور باهم تماس تصویری داشته باشیم ی احمق پیدا ...

واقعا شما تماس تصویری که یک پیز رادیویی هست و ربطی به جسم انسان نداره رو با سابلیمینال یکی کردین؟

ضمیر ناخودآگاه فقط و فقط در درمان بیماری های روحی مثل افسردگی و بی خوابی و حافظه و ... کمک میکنه و در تحت نظارت رواندرمانی و پزشک و دکتر 

نه یک عده شیاد که ادعا دارن میتونن از طریق روح جسم ما رو عوض کنن

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿
دوست عزیز خیلیا هستن که از ساب ثروت ، جذب عشق و... نتیجه گرفتن

همین موضوعی که شما بیانش کردین با اینکه جای شک و بحث زیادی داره ولی باز من میگم که حرفم روی تاثیر تو جسمه

بله تلقین میتونه تا حدی روی موفقیت و اعمال روحی تاثیر بزاره

ولی روی جسم و قیافه اصلا امکان نداره

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿

من مدتها خودم رو به شکل دلخواهم تصور میکردم دیگران هم منو همونطور زیبا میدیدند و عکسهایی که هیچ شباهتی به من نداشت چون شبیه تصوراتم بود میگفتند شبیه توئه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است