2777
2789
عنوان

دیشب نیومد خونه 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 39 پست
ثبات شخصیتی نداره چرا 😂 وسایلشو جمع کن بره 

ده بار تا الان جمع کردم بره باز میره دوراشو که میزنه تاشب پیام میده توروخدا جایی ندارم برم آی این دفعه قول میدم آی این دفعه هرچی تو بگی دو تا بچه قدو نیم قد رو کجا بزارم خب کسی هم ندارم پشتم باشه فردا بزارمشون پیشش که برم سرکار زندگی خرج داره دیگه اجاره خونه کوفت و.... همینارو نمیفهمه نمیدونم چرا ادم نمیشه بعد بهم میگه بیا بریم حرم از اونجا هم بریم پیش یه دعا نویس منو جادو کردن اینکارارو میکنم خودمم شرمنده ام از کارام بریم دعا بگیرم که ادم بشم 

ببین کسی که با یه نفره و زندگیشو نابود میکنه خب یه احمقه عوضیه ولی همسر تو بیماره   این‌ب ...

اونروز تو خونه دعا پیدا کردم نگو زنه رو اورده خونه زنه هم واسه این مثلا جدا شه اونو بگیره واسش دعا گرفته بود از اون روز میبینم حتی خودشم سر جاش نشسته یهو یه زن بهش زنگ میزنه میگه شمارتو از در مغازت ورداشتم ولی بهش گفتم شاید تو بعضیا تو مقصر نباشی ولی همون که یکی رو اوردی خونه خط قرمزو رد شدی خانوادمم میگن بشین ولش کن ترسم اینه که جدا شم بچه هام اواره بشن همینجوری خونه شون میرم بچه ام ب یه چیزی دست میزنه یا یه کاری میکنه انقدر با بددهنی بهش حرف مبگن وای ب روزی که جدا شم تازه بزرگ هم نیستن باید بزارم پیش همونا برم سر کار واسه همین میخوام دومی ک دنیا اومد ببرم دوتا رو تحویل خودش بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونروز تو خونه دعا پیدا کردم نگو زنه رو اورده خونه زنه هم واسه این مثلا جدا شه اونو بگیره واسش دعا گ ...

طلاق نگیر خونتو جدا کن با همسرت همخواب نشو تا کم کم بتونی مستقل شی 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
لطفاتحمل نکن اونیکه باهرکی باشه ینی عادتشه وآدم بشونیس بزارجمع کنه بره ولی بچه هاتونده بهش برن زیردس ...

بچه اولم دوسالشه دومی هم هنوز دوماه دیگ دنیا میاد خودمم کسی رو ندارم یه ننه بابامن فقط اونام از شوهرم بدتر اونروز خونه مامانم بودم یه غذای مونده از یخچال اورد گذاشت جلو بچم گفت بخور اینم نخورد مامانم جلو اون همه ادم به بچه دوساله برگشت گفت خب برو از  ک و ن ت بخور 😒انقد عصبی شدم تو دلم گفتم اینا میخوان پشت من باشن ۱۰۰ سال نباشن اگه میتونستم یه کاری داشته باشم تو خونه چند تومنی درامد داشتم خیالم راحت بود پیش خودم نگه میداشتم ولی هیچ کاری هم نیست تو خونه بشه انجام داد 

بهش بگو تو رو شیطان جادو کرده نه کس دیگه چشمت رو حرام ببند الکی گردن این و اون ننداز،عزیزم بچه هات پیش این آدم باشند گناه دارند همون خرجت رو ازش بگیر بچه هات رو آواره نکن اگه دست از کاراش برنداشت همخونه باش دیگه کاری بهش نداشته باش خدای نکرده یه مریضی هم میندازه گردنت 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
بهش بگو تو رو شیطان جادو کرده نه کس دیگه چشمت رو حرام ببند الکی گردن این و اون ننداز،عزیزم بچه هات پ ...

این دفعه اخر ابروشو بردم گفتم تا جواب ایدز نیاری نمیزارم بیای خانه ازمایش داد ولی خب اون زنی که باهاش بود دعا میگیره این دفعه هم تو خونه گذاشته بود عکسشو فرستادم واسه یه دعا نویس میگفت طلسم سیاه نمدونم چیه که طرف رو بدبخت کنه شوهرم میگه این زنه چون خودش زندگیش خراب شده مخاد زندگی بقیه خراب کنه ولی یه مدت بیرون بمونه قدر زنو بچه رو میفهمه جوونای الان فکر کردن زندگی فقط ازادی و با اینو اون گشتنه اخر میفهمن زندگی واقعی همون زندگی ساده و با ارامشه نه چیز دیگه نمیدونم چه مرگشونه مردا بخدا 

بچه اولم دوسالشه دومی هم هنوز دوماه دیگ دنیا میاد خودمم کسی رو ندارم یه ننه بابامن فقط اونام از شوهر ...

اکثر مامان باباهااینجورین ولی توبدنیااومدی ک زندگی کنی شاید برای پدرومادرت مهم نباشه چی میکشی ولی بخاطرراضی نگه داشتن هیچ بنی بشری جوانی خودتوتباه نکن اگه شوهرت بره باکس دیگه وشمام جدابشی بچه هات واقعاتنهامیشن بنظرمن هرطوریکه شده هوای بچه هاتوداشته باش نمیگم جوانیتو برااوناتباع کن امااونارم ببرتحت حمایت خودت کاردرمنزل پیداکن توی بیشترکسایی ک من میبینم کاردرمنزل انجام میدن سفارش کیک و شیرینی میگیرن سبزی پاک میکنن گلدوزی انجام میدن وکلی کارای دیگه که توخونه انجام میدن ویه درآمدمختصری دارن تابتونن گلیم خودشونوازآب بیرون بکشن توام تلاش کن نگونمیشه راهی نیس اگه آقابالاسرنداشته باشم اگه خانواده ام حمایتم نکنن ازگرسنگی تلف میشم توخودتوداری پس هیچوقت جانزن

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
اکثر مامان باباهااینجورین ولی توبدنیااومدی ک زندگی کنی شاید برای پدرومادرت مهم نباشه چی میکشی ولی بخ ...

حالا این چند روز بهش رو ندادم گفتم برو نیا خونه هی قسم و آیت که من ادم میشم من فلان میشم فعلا یک سال دیگه ام صبوری میکنم تا بچه ام دنیا بیاد بعد میرم خیاطی ای ارایشگری ای چیزی یاد میگیرم که اگه جداییمون حتمی شد لاقل یه هنر داشته باشم واسه کار کردم درس هم خوندما حسابداری خوندم ولی واسه اون کار باید برم جایی کار کنم اگه هنری داشته باشم یه مغازه ارایشگاهی چیزی برا خودم میزنم دست خودمه کار کردن دیگه یه روزم بچم مریض باشه نمیخواد از ۱۰۰ نفر درخواست مرخصی کنم تا اون موقع ام یکم بزرگ میشن 

خیلی ببخشید همچین شوهری داری دومی رو میخاستی چیکار نگا؟چرا این دومی رم بدبخت کردی به چ امیدی میخای بیاریش؟

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
این دفعه اخر ابروشو بردم گفتم تا جواب ایدز نیاری نمیزارم بیای خانه ازمایش داد ولی خب اون زنی که باها ...

جوونای الان کی همشون اینطورین؟! شوهرت خیلی هوله

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
حالا این چند روز بهش رو ندادم گفتم برو نیا خونه هی قسم و آیت که من ادم میشم من فلان میشم فعلا یک سال ...

فقدب فکریه کارباش تاازپس زندگی ومخارج خودت بربیای

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
اینو کنی تو قفل امام رضا هم آدم نمیشه عمرتو براش تلف نکن

حالا فعلا که نمیتونم کار کنم بچه هامم کوچیکن اگه ۷ ۸ سالشون بود که حتما جدا میشدم تا الان ولی فعلا هم نمیخوام برم خونه بابام تا بتونم تو این یکی دوسال پول پس انداز کنم برا خودم بچمم دنیا اومد میرم یه هنر ارایشگری ای خیاطی ای چیزی یاد میگیرم که کارم دست خودم باشه