خیلی هرزه است بخدا به هر زنی که بتونه پیام میده پاک میکنه که من نبینم بعد دیروز دیدم یه زنه براش تو اینستا نوشته من شوهر دارم چرا هی پیام میدی میخوای زندگیم خراب شه خودت ک زنو بچه داری همش باهاشون خوش میگذرونی انگار زنه با طعنه نوشته بود که با من خوش نمیگذرونی با زنت خوش میگذرونی بعد رفت بیرون بهم کلی پیام داده که اره من ادم بدی ام من فلانم تو بمون خونه من میرم باز پیام داده توروخدا بیا منو بدبخت نکن بیا بریم حرم قول بدم دیگه اینکارا رو نکنم منم گفتم خودت نمیتونی خودتو جمع کنی حرم واست چیکار میکنه الکی بچه هارو وسط دعوا بزرگ کنیم که چی هرچی گفت بیا گفتم نه من نمیام حرم باهات خودت برو قولاتو بده دیگه رفته نیومده الاهم پیام داده وسایلمو جمع کن بزار پشت در میخوام برم دیشبم خونه نیومده بعدا یه زنه دیگه که چند ساله باهاش در ارتباطه یه عکس گذاشته پروفش نوشته تحمل نداره نباشی دلی ک تو تنها خدا شی خدا لعنت کنه همه ادمای خاعنو منو باش گفتم میره حرم ادم میشه سرش به سنگ میخوره نگو رفته ولگردی جالبه روز قبلش بحث میکردیم میگفت این زنا ارزش ندارن زندگیمو خراب کنم واسشون و از بچه ها دور بمونم نگو از اون ور داشته به اون زنه تو اینستا پیام میداده که خوبی و چخبرا مردا اصلا حرفاشون همه دروغه دیشب که گفت بیا بریم حرم قول میدم گفتم همین الانشم معلوم نیست وقتی داری برا من ادای ادمای پشیمونو در میاری از اونور به کدوم زنی پیام دادی باز جای من خودشو عین احمقا نشون میده ولی از اون مار موز هاست
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜