2777
2789

خواهرم ۲۲ سالشه،تو دانشگاه باهم آشنا شدن ۲ سال باهم دوست بودن خانواده ها هم در جریان بودن حدودا ۵ ماهه عقد کردن الان عروسیشونه 😍😍😍خیلی خوشحالم خواهرم داره سر و سامون میگیره انشالله که خوشبخت بشن به حق این ماه مبارک🌙🍃

ممنون میشم برای عاقبت بخیریشون صلوات بفرستین❤️😘❤️ 

انقدر ذوق کردن من طبیعیه واقااا؟؟🤔😍😂💃🏻💃🏻💃🏻

از جهتی هم نگرانم تا دوماه دیگه شکمم آب میشه چون تازه ۴ ماهه زایمان کردم 🥲😂😍

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم😍😍 انشاالله که خوشبخت ترین باشن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

عزیزممم چه خواهری 😍😍

انشالله خوشبخت ترین بشن ❤️❤️

درعجیب ترین جای تاریخ ایستاده‌ایم.. کاش کسی مارا بنویسد.تاریخ سخن خواهد گفت🕊️نشا‌ نیشتن در ا دونیا‌ دروشکا فقد گپ زئن ، گپ‌ِ آمره پوخستن ترجمه فارسی: در درشکه دنیا نمیتوان نشست فقط باید حرف زد و با حرف زدن پوسید...🌿‌.
آخی مبارکه    

ممنون عزیزمم😘

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

آدم واقعا از شنیدن خبر ازدواج جوونا خوشحال میشه چ خودی چ غیر

انشالله ک خوشبخت و پایدار تا ابد در کنار هم زندگی کنن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بسلامتی مبارک باشه

متشکرم❤️

عزیزممم😍😍 انشاالله که خوشبخت ترین باشن

ممنون از دعای خیرت عزیزمم❤️

ای جان مبارکشون باشه خوشبخت بشن الهی ❤️❤️❤️❤️❤️💐💐💐🤲🤲🤲

ممنون عزیز دلم❤️🌹🌹😘