2777
2789

من یه خواستگار دارم داره زنشو طلاق میده 

تو مرحله فرجام خواهی هست 

طلاق از طرف زنه بوده

مهریه بهش ۳۰ سکه اومده اعتراض زده بودند پرونده رفته بود مرحله فرجام خواهی

حالا این روزا جواب فرجام میاد کسی میدونه مراحل بعدیش چیا هستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز مرحله فرجام در واقع رای شما به لحاظ فنی حقوقی فقط بررسی میشه یعنی رای مخالف قانون نباشه تفسیر قاضی اشتباه نباشه دادگاهی که رای داده صلاحیت داشته باشه قاضی صلاحیت داشته 

زیاد دلخوش کننده نیست چون همه چیز اصولی انجام میشه و مثلا رای مخاف شرع باشه و اینها که برگشت بخوره دوباره بخوان بدن دادگاه هم عرض واستون حکم جدید بده 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
من یه خواستگار دارم داره زنشو طلاق میده  تو مرحله فرجام خواهی هست  طلاق از طرف زنه بوده ...

دوست عزیز مهریه به هر حال به ذمه اون آقا هست که اولا دارایی های اضافی منهای مستثنیات دین رو ازش میگیرن مابقی هم باید اعسار بزنه که قسطی پرداخت کنه وگرنه هیچ راهی نداره 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
دوست عزیز مرحله فرجام در واقع رای شما به لحاظ فنی حقوقی فقط بررسی میشه یعنی رای مخالف قانون نباشه تف ...

آهان

اگه فرجام نظر بده که رای درست صادر نشده بازم میفرستن دادگاه تا رای جدید صادر شه?

آهان اگه فرجام نظر بده که رای درست صادر نشده بازم میفرستن دادگاه تا رای جدید صادر شه?

بله خود دیوان رای صادر نمیکنه 

یا رای تایید میشه که میگن ابرام کرد و رای نهایی میشه

یا رای برگشت میخوره میدن دادگاه دیگه ای رای جدید صادر کنه

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
بله خود دیوان رای صادر نمیکنه  یا رای تایید میشه که میگن ابرام کرد و رای نهایی میشه یا رای بر ...

ببخش عزیزم.سوال زیاد میپرسم

الان فرجام بگه رای درست صادر شده مراحل بعدیش چیا هستن یعنی اون کی زنشو طلاق میده 

فردا اینا جواب فرجام بیاد کار طلاق کی تموم میشه

ببخش عزیزم.سوال زیاد میپرسم الان فرجام بگه رای درست صادر شده مراحل بعدیش چیا هستن یعنی اون کی زنشو ...

عزیز تمام اینها باید پرونده مطالعه بشه و بررسی بشه کجای کار هستیم 

رای طلاق به نفع خانم صادر بشه بهش حکم میدن که تا ۳ ماه تشریف ببره دفترخونه خودشو طلاق بده 

بابت مهریه هم در هر حال باید پرداخت بشه اگه اقا دارایی داشته باشه همونطور که گفتم همشو ازش میگیرن منهای مستثنیات دین 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️