2777
2789
عنوان

نامزدممم بیاین

189 بازدید | 6 پست

ا عقدیم اما سر ی بحث خونه گرفتن چند ماه پیش دعوا شد و قهر  الان اشتی کردیم اما هی شوعرم از خانوادم بد گویی میکنه‌چونک اصلا قبلا لینجور نبود حس میکنم خانوادش براش حرف میزنن همش میگه من نمیخام این زندگی زندگی نمیشه ولی من خودم چون قبلا یکم اشتباه. داشتم  گفتم حداقل من تلاشمو بکنم من خوب باشم‌اگ بازم اینحوری بود شرمنده نمیشم ولی خانوادش حرف میزنن پشت منو خانوادم شوهرم میاد بدگویی میکنه

بکوب تو دهنش خب بگو بیخود میکنی راجب خانوادم بد گویی میکنی من راجب خانوادت چیزی میگم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
بکوب تو دهنش خب بگو بیخود میکنی راجب خانوادم بد گویی میکنی من راجب خانوادت چیزی میگم

اره باید اینکارو کنم حالا به مادرم گفتن دعوتشون کن شاید انقد دعوت نکردیم بیاد خونمون خانوادش بهش یاد میدن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره باید اینکارو کنم حالا به مادرم گفتن دعوتشون کن شاید انقد دعوت نکردیم بیاد خونمون خانوادش بهش یاد ...

حالا دعوتی تموم شد دیدی باز بدگویی میکنه محکم جلوش وایسا 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
حالا دعوتی تموم شد دیدی باز بدگویی میکنه محکم جلوش وایسا

خیلی بهم حرفا میزنه خیلی غرورمو میشکونه من  بخاطر اینک‌خودم قبلا ی اشتباهاتی داشته گفتم حداقل جبران کنم ببینم باز بد اخلاقه گفتم بیاد خونمون باهاش خیلی خوب رفتار کنم اگه باز اینجور بود ب نظرت تا چند وقت بسنجمش بیینم خوب میشه یا نه