2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

227 بازدید | 25 پست

آیا پسری که واقعا ادمو دوست داشته باشه تمام مشکلات و غرغرای طرف مقابلش و و تحمل می کنه و باهاش می سازه ؟ 

من به طرف مقابلم یه چند بار ابراز علاقه کردم و گفتم که کلا همش نگرانشم و دوستش و گفتم که بهم بیشتر پیام بده و اینا .اون هم یه دفعه بهم گفت که سرطان داره و بهم گفت برو و پیش من آینده ای نداری. با اینکه من خیلی دوستش داشتم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الکی بابا میخواد بهم بزنه سرطان چیه.... این برا زمون قر قره میرزا بود اینجوری میگفتن و کات میکردن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پسرا تو اون سن همه سرطان میگیرن 😅

نمیدونم چرا نمیفهمن که این بهانه خیلی دیگه کهنه شده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سلام خوبی

هنوز نخوابیدی 

گفتم بهت درگیر نشو بهش 

پیامو جواب داد؟

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
نمیدونم چرا نمیفهمن که این بهانه خیلی دیگه کهنه شده

از دیشب چشمام شده کاسه خون . نمی تونم تو کارام تمرکز کنم . 

خیلی پسر خوبی بود . خیلی کارا هم واسم انجام داد. نمی دونم چرا اینجوری شد

نه عزیزم هنوز جواب نداده . فقط منتظرم آنلاین شه بهش بگم تو که می خواستی من برم حقیقتو می گفتی 

دقیقا 

بذار اول جواب پیامانو بده بعد اگر مشکوک بود بهش بگو

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
دقیقا  بذار اول جواب پیامانو بده بعد اگر مشکوک بود بهش بگو

در این که دروغ گفته اصلا شکی نیست . 

ولی می دونی بحث اینه که خیلی محبت بهم کرده بود . 

حتی فهمید قندشکن من کار نمی کنه قندشکن پولی ای که خودش خریده بود رو بهم داد تا استفاده کنم . کلا هزار تا از این خوبی ها داشت

از دیشب چشمام شده کاسه خون . نمی تونم تو کارام تمرکز کنم .  خیلی پسر خوبی بود . خیلی کار ...

گلم دروغ میگه به خدا 

منم تو 20 سالگی از سر سادگی و عطوفت گول این حرفا رو خوردم که ای مریصم و فلان بعد منم کلی گریه و فلان 

اخرش فهمیدم خودش و وجودش و کلا چیزایی که بهم گفته یه دروغه بزرگههههههه

گلم دروغ میگه به خدا  منم تو 20 سالگی از سر سادگی و عطوفت گول این حرفا رو خوردم که ای مریصم و ...

به نظرتون اصلا آدم خوب پیدا میشه؟ من دیگه چجوری اعتماد کنم به دیگران . چجوری این قضیه رو فراموش کنم