2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست
به نظرتون اصلا آدم خوب پیدا میشه؟ من دیگه چجوری اعتماد کنم به دیگران . چجوری این قضیه رو فراموش کنم

پسر خوب پیدا میشه ولی به نظر من پسر خوب دنبال دوستی و این حرفا نیست پسرا هدفشون تو دوستی بالای 89 درصد فقط سرگرمی و عشق و حاله نه ازدواج و رابطه دائم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا نمیفهمن که این بهانه خیلی دیگه کهنه شده

بهونه های دهه پنجاه هنوز براشون تازگی داره 😂

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پسر خوب پیدا میشه ولی به نظر من پسر خوب دنبال دوستی و این حرفا نیست پسرا هدفشون تو دوستی بالای 89 در ...

پسر خوب فقط ازدواج میکنه ? 

عزیزم قرار نیست همه ی دوستی ها و روابط به ازدواج برسه . 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به نظرتون اصلا آدم خوب پیدا میشه؟ من دیگه چجوری اعتماد کنم به دیگران . چجوری این قضیه رو فراموش کنم

چرا هست عزیزم تو همین سایت خیلیا به وقتش میان میگن از شوهرمون راصیم من بارها دیدم با اینکه هممون میگیم اینجا شده همش خیانت ولی ادم خوبم هست 

منتها به قول همین دوستمون پسرا اکثرا دنبال رابطن الان 

حالا چند سال قبل کمتر بود ولی الان واقعا زیاده... 

رفیق خودم بعد 5 ماه دوستی و موندن به پای بی پولیاش وقتی طرف وضعش درس شد برگشت گفت من دنبال ازدواج نیستم تو خوبی ولی نه برای الان من 

عملا از دوستم ارتباط خارج از خط قرمز میخواست با این حرف 

میگفت من الان نیاز دارم که عشقشو حال کنم و با دوس دخترم برم شمال و مسافرت و... 

رفیقمم کلا دومین دوس پسرش بود، کلی خورد شد اون موقع 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میشه دو تا تاپیک قبلمو بخونید لطفاً 

خوندم

داره میپیچونه . تو چقدر ساده ای 😤

می دونید چقدر به خاطرش گریه کردم هرکاری می کنم یادم نمیره از دیشبم خوابم نمی بره . اگر میشه لطفاً دو ...

راستش این پسر متوجه شده

شما توجه زیادی بهش داری و ممکنه بلانسبت شما آویزونش بشی

میخواد بینتون فاصله ایجاد کنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
اخه من جز محبت هیچ کاری نکردم . هرچند خودشم جز محبت هیچ کاری نکردا . 

ربطی نداره عزیزم

ایشون میخواسته یه دوستی ساده بینتون باشه . نه اینکه شما وابسته شید و توقع ازدواج داشته باشید یهویی .. واسه همین به دوس دخترش محبت میکرده 

والا منم قبلا یکی یهو بهم پیشنهاد ازدواج میداد میپیچوندم . ازدواج مسئولیته . تعهد کامله . الکی نیست