2777
2789
اونجا عربم هست  حالا اینجا ابادان عرب زباده

خیلیی کم 

مگر اینکه آخرهفته ها بیان کنار آب یا باغ برن

شوش بیشتر ساکن عرب داره

هرسوالی کاری داشتی بگو 💚

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا دزفول خیلی شهر خوبیه زیبا و با صفاست من خیلی دوسش دارم حیف به شوهرم انتقالی نمیدن وگرنه میرم د ...

دقیقاً.!

اگه از عذاب چیزی در ترس باشی... همین الآنم از ترسش در عذابی#.    کار خوبه خـدا بسازه.
خیلیی کم  مگر اینکه آخرهفته ها بیان کنار آب یا باغ برن شوش بیشتر ساکن عرب داره هرسوالی کاری ...

ممنونم عزیزم

من فقط نگران زبونشون بودم بهم گفته بودن همه لری حرف میزنن

لری میحرفن 

سلااااام کجای ابادانی؟

من شهرک قائمم😁

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
من شهرک ایران مهر🙃

نمیشناسم😁

کجا میشه دقیقا؟

اخه من با ۵ سال اینجا زندگی کردن زیاد جاییو نمیشناسم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

وای دلم تنگ شد برای دیار مادریم ☹

بچه ها من از کلاس اول تا دیپلمم که رفتم اونجا زندگی کردیم الان تهرانم دلم برای دوستام تنگ شده ارزومه یکیشونو پیدا کنم

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

قبلا دزفول بودی؟

اشناهامون دزفولن بیشترشون😄

نه قبلا ماهشهر بودم من

[QUOTE=286614494]وای دلم تنگ شد برای دیار مادریم ☹ بچه ها من از کلاس اول تا دیپلمم که رفتم اونجا زندگی کردیم الان ته ...[/QUOTE

من اگ برم دزفول  دلم برا ابادان برزیلته تنگ میشه😅

من مدرسه کاردانش زیر پل جدید بود درس میخوندم دوست دارم تا زنده ام دوست صمیمی مو پیدا کنم اما نمیدونم چجوری 

اونا پایگاه شکاری زندگی میکردن قضیه مال تقریبا ۲۰ سال پیشه ...اینجا دوست خاصی ندارم یوقتا حس دلتنگی شدید بهم دست میده

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫