2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هییییین خونه دوستی نداری ک بری؟ خونه مادرشوهرت نمونی بهتره

خواهرام هستن دلم نخواست برم 

چرا گندشو پسرش بزنه بعد من آواره شم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
قهر کردم شوهرم از خونه انداخت بیرون مادرمینا مسافرتن شوهرم به مامانش گفت بیا ببرش دوسه روزه تا مادرش ...

آخی عزیزم

شوهر منم ازاین بلاها زیاد سرم آورد ولی من سرتق واییادم تو خونه خودم هیچ جا نرفتم به هیچ کس هم درموردش چیزی نگفتم🥲

توروخدا واقعا میگی؟؟؟

کاشکی دروغ بود واقعا 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
آخی عزیزم شوهر منم ازاین بلاها زیاد سرم آورد ولی من سرتق واییادم تو خونه خودم هیچ جا نرفتم به هیچ ک ...

منم این جوری بودم اما اینبار زنگ زد مادرش اونم زود اومد بیچاره بعلم کرد یکمم پسرشو نفرین کرد 

نمیگم که خوبه و فلان ولی خودش بچشو میشناسه

خب برو خونه آبجیت,ک ی مدت نباشی بفهمه اشتباه کرده,باهاش سرد برخورد کن

آخه پیش شوهرش چی بگم 

یه خواهرم که شوهرش بهتر از شوهرم نیست طوربکه فقط عید به عید میرم 

اون یکی هم اصلا جایی نیست که شب بمونم

منم این جوری بودم اما اینبار زنگ زد مادرش اونم زود اومد بیچاره بعلم کرد یکمم پسرشو نفرین کرد  ...

باز دستش درد نکنه منکه خانواده همسرم از خداشون باهم خوب نباشیم    تازه نصف دعواهامون رو اونا راه میندازن

برای غربت دلت بمیرم واست از ته دل کوثر خوندم

خدا نکنه عزیز دلم 

مرسی مهربونم خدا عوض دلتو بده😘🌷