2777
2789
خوبم ولی کاش میشد بمیرم دخترام هم به خاطر من دارن عذاب میکشن

نمی خوام چیزی بگم بدتر عصبیت بکنم.

همیشه یک راهی هست...یه راه کوچیک حتی.یک دلخوشی خیلی خیلی کوچیک.جایی که بریدی رو بپوشون بچه ها نبینن من بهت حق می دم که دچار بحران شدید شدی و نا خواسته به خودت آسیب زدی ‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کلا دیر میخوابم خیلی هم استرسی هستم 🤦🏻‍♀️😑 عزیزم الان  پریودت درست شده؟

نه 

از 9 اسفند تاحالا نشدم فقط بعضی وقتا یه درد خیلی خفیف دارم 

الانم فروردین تموم رفتیم اردیبهشت میترسم این ماهم نشم 🚶‍♀️

لیاقت داشت براش بچه بیاری آخه!،اونم سه تا

نه نداشت خدا شاهد که لیاقت هیچی رو نداره این فرشته ها که سهله همونقدر که من اذیت شدم دخترامم از دستش اذیت شدن آخه کدوم ادم سالمی بچه یک ساله رو کتک میزنه در حدی که پای چشمش ورم کنه و کبود بشه اخ بمیرم برای دل دخترای مظلومم

شرابطه سختی ولی مدیتیشن کار کن اگه میتونی کلاس نارانابرو حتمااا اینجوری یاد میگیری چجوری زندکی کنی ک ...

با خودم میگم چرا به خودم آسیب میزنم اون که براش مهم نیست اما دست خودم نیست اگه من به خودم آسیب نزنم اون کتکم میزنه 

نه  از 9 اسفند تاحالا نشدم فقط بعضی وقتا یه درد خیلی خفیف دارم  الانم فروردین تموم رفتیم ...

حالا من چون اینسری جلو افتاد ذهنم درگیره ماه بعد درست میشه ینی خیلیا گفتن عادیه من زیادی حساسم🤦🏻‍♀️

ان شاء الله ماه بعد هردومون ب موقع پریود شیم سعی کنیم استرس نداشته باشیم

چند سالته ؟ متاهلی

منم کلا دیر میخوابم خیلی هم استرسی هستم 🤦🏻‍♀️😑 عزیزم الان  پریودت درست شده؟

سلام عزیز.

می تونید قبل از خواب دوش آب با حرارت ملایم بگیرید.

شیر ولرم با کمی عسل اگر عسل نداشتید همون شیر کفایت می کنه.

فضای مجازی مثل اینستا خیلی کم برید.

قبل خواب یک آهنگ ملایم.

شیطون گولتون نزنه شب زودتر بخوابید بعد از چند روز سختی خوابتون تنظیم میشه خانووم...

با خودم میگم چرا به خودم آسیب میزنم اون که براش مهم نیست اما دست خودم نیست اگه من به خودم آسیب نزنم ...

نمیتونی بری پیش مشاوره چقد شرایط سختی داری ینی چی بچه یه ساله رو میزنه ؟؟

نمیتونی بری پیش مشاوره چقد شرایط سختی داری ینی چی بچه یه ساله رو میزنه ؟؟

میگم که روانی یکی از شرطام موقع برگشت این بود که بره پیش روان پزشک اما الان نمیره

سلام عزیز. می تونید قبل از خواب دوش آب با حرارت ملایم بگیرید. شیر ولرم با کمی عسل اگر عسل نداشتید ...

مرسیی عزیزمم

من بیشتر الان ذهنم درگیر پریودمه

چون جلو افتاد چن روزی 

برات پیش اومده تا حالا؟ ینی عادیه 

وای خدا🥺

نه نداشت خدا شاهد که لیاقت هیچی رو نداره این فرشته ها که سهله همونقدر که من اذیت شدم دخترامم از دستش ...

نمیتونی شکایت کنی یکم بترسه تعهد بگیری ازش چون اینجوری که میگی خطرناکه خب یه وقت تو عصبانیت بزنه خدای نکرده اتفاقی بی افته براتون 

عزیز شما نیاز به کمک و حمایت دارید.خانوادتون حمایت می کنن؟

نه حمایت نکنن مامانم خیلی هوامو داره اما بابام نه اونم فقط به خاطر دخترا میگه گناه دارن نمیتونم ببینم دارن عذاب میکشن

حالا من چون اینسری جلو افتاد ذهنم درگیره ماه بعد درست میشه ینی خیلیا گفتن عادیه من زیادی حساسم🤦🏻‍♀ ...

مال شما خیلی جلو نیوفتاده عادیه

نگران نباشین چون گفتین دوره هاتون 25 روزه هم بوده

من 18 مجردم ♡

نمیتونی شکایت کنی یکم بترسه تعهد بگیری ازش چون اینجوری که میگی خطرناکه خب یه وقت تو عصبانیت بزنه خدا ...

شکایت کردم ازش پزشک قانونی هم رفتم همین امشب هم بهش گفتم فردا میرم شکایتم رو پیگیری میکنم